Plaza Kvinna

josefin andersson

-

När Josefin Andersson var i sexårsålde­rn släpade hon hem gårdens alla barn och klädde ut dem. När hon var åtta år försöka hon få till en överdel genom att klippa hål i ett örngott. Att hon växte upp i en kreativ miljö är inte så konstigt med en mamma och en mormor som båda var sömmerskor.

– Men det var inte bara positivt. När man ville se ut som alla andra så tyckte mamma att hon skulle sy mina kläder istället, så att jag skulle få saker av bra kvalitet och inte såg ut som alla andra – inget man gillar som 13-åring. Berätta om en minnesvärd plåtning du har gjort?

– Vi åkte till LA för att göra flera sommarjobb för olika tidningar, och det regnade åtta av tio dagar. Ett av badjobben fick plåtas under en stor presenning i vår trädgård som jag fick dekorera med en massa blommor för att få en somrig känsla. När man ser jobbet så kan man inte tro att vi i teamet stod där i tjocka jackor och frös. Vilket är ditt bästa stylingkne­p?

– Klackar, jeans och oversized skjorta – då känner jag mig alltid fin. Sedan satsar jag alltid på att köpa bra, roliga skor, gärna i färg. Vilken trend kommer du själv att haka på i vår?

– Rosa! Har alltid varit en rosa tjej ända sedan jag var liten, så jag älskar att det är en av vårens trendfärge­r. Sedan älskade jag förra årets stora pyjamastre­nd som håller i sig, så den kommer jag att fortsätta med även i vår.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden