Plaza Kvinna

Moderedakt­örens val

Moderedakt­ör Jennifer Winston vill bära harmoniska men kraftfulla bruna nyanser från topp till tå i vår.

-

01 Georgia O’Keeffes fantastisk­a målning Grey Hills från 1941 av de kraftfulla bergen i Badlands inspirerar med sina toner som varierar från djupaste brunt till rost och sammetslen beige.

02

Det här nya sidobordet i Emperadorm­armor för tankarna snarare till en skulptur än ett bord. Enkelt, minimalist­iskt och så snyggt! 4 640 kr, &Traditon.

03

De perfekta vida byxorna i krämig beige nyans. Lika snygga i stan med vit skjorta och sneakers, som med baddräkt och sandaler på solsemeste­rn. 1 399 kr, Samsøe Samsøe.

04

Den här creppade bodyn i sofistiker­at brunt vill jag bära med vida byxor med hög midja och slappa sandaler så fort vädret tillåter. 249 kr, H&M.

05

Rama in ögonen med en mjuk sotning. En chokladbru­n ögonskugga med skimmer adderar det där lilla extra utan att kännas för hård i vår. Ögonskugga i nyansen Mekong, 215 kr, Nars.

06

En stor väska i läder med knytdetalj­er inspirerad av japansk Obi Sash – det traditione­lla bältet till kimonos, vill jag ska hänga på min axel under vårens alla bravader. Väska, 11 995 kr, Acne Studios.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Byt ut din svarta klassiska väska mot en härlig konjaksbru­n variant under våren och sommaren.
Byt ut din svarta klassiska väska mot en härlig konjaksbru­n variant under våren och sommaren.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden