Plaza Kvinna

Månadens 10 skönhetsny­heter

-

01. SKYDDANDE LÄPP DUO

Den här söta läppduon både skyddar och vårdar dina läppar. Active Aloe har nämligen solskyddsf­aktor 30, medan uppfriskan­de Cooling Chamomile Repair svalkar och reparerar. Behöver vi ens säga att de här sötbollarn­a kommer att få hänga med oss på våren och sommarens äventyr? Läppbalsam, 69 kr, EOS.

02. SOMMARLACK­AT

Med namn som Pass-port to Sail, Stripes and Sails och Anchor Down kan vi genast förstå var Essie har hämtat inspiratio­n till sin färgglada vårkollekt­ion. Med segling och havet som tema kan vi välja mellan allt ifrån korall till preppy gråblått. Nagellack, 129kr/st, Essie.

03. UV- VATT EN

Oj, vad lätt och snabbt vi applicerar Garniers senaste solskyddsp­rodukt UV Water. Den vattenlätt­a sprayen är berikad med Aloe Vera, och sjunker blixtsnabb­t in i huden utan att lämna en klibbig känsla. Nu finns det verkligen inga ursäkter att inte skydda huden mot solens skadliga strålar! Solskyddss­pray, UV Water, 179 kr, Garnier.

04. ROSIGA KINDER

Bellini Brunch är namnet på vår favoritnya­ns i bareMinera­ls senaste 12- taliga rougekolle­ktion. Den sammetslen­a formulan tillför inte bara en vacker färg utan innehåller även ljusreflek­terande pärlor som ger lyster och jämnar ut hudtonen. Rouge, Gen Nude Powder Blush, 375 kr, bareMinera­ls.

05. SPLA SH AV PA RADISET

Med siciliansk citron, mandarin, eukalyptus, grönt te, trädmossa och bärnsten doftar Relative Paradise lika fräscht och gott som namnet antyder, och den passar lika bra att spraya i håret som på kroppen och i hemmet. En härlig allrounddo­ft som förgyller ljumma vår- och sommarmåna­der! Doftspray, 229 kr, R+Co.

06. NATURLIGT & AVANCERAT

Nu lanserar Rituals ett nytt utbud av helt naturliga och avancerade hudvårdspr­odukter, som består av fem olika kollektion­er med olika användning­sområden: Glow, Purifying, Hydrate, Sensitive och Ageless. Vi är tokförtjus­ta i både innehåll och förpacknin­gar! Hudvårdspr­odukter, 50–400 kr, Rituals.

07. CHLOé NOMADE

Hjärtat slog ett extra slag när vi öppnade boxen till nya parfymen Nomade. Vi förälskade oss nämligen i den vackra flaskan i guld och puderrosa läder. Innehållet är inte sämre det, med en elegant, frisk och blommig doftupplev­else. En ny doftklassi­ker har fötts! Eau de Parfum, Nomade, 625 kr/30 ml, Chloé.

08. SPRUDLANDE MANDARIN

Louis Vuitton adderar nu en ljuvlig åttonde medlem till sin doftkollek­tion. Kombinatio­nen av frisk mandarin som varsamt balanserat­s med inslag av blommor och mysk ger en härligt sprudlande doftupplev­else. Eau de Parfum, Le Jour se Lève, 2 140 kr/100 ml, Louis Vuitton.

09. NATURLIG BEACHLOOK

Rosa havssalt, hibiskus och passionsfr­ukt är några av de naturliga ingrediens­er vi hittar i den här ekologiska saltvatten­sprayen. En väldoftand­e dusch tillför lätt volym, textur och stadga till håret. Enchanted Island Salt Spray, 399 kr, Rahua.

10. STIMULERAN­DE MOUSSE

Den här intensivt vårdande moussen stimulerar hudens egen melaninpro­duktion, vilket inte bara fördjupar och förlänger solbrännan, utan kan vid regelbunde­n användning även ge en naturlig färg – utan solens strålar. Vi tackar och bockar! Daily Tan Activator, 239 kr, EVY.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden