Plaza Kvinna

christophe­r hunt

-

fotograf Fotografen Christophe­r Hunt har sedan flera år tillbaka plåtat för Plaza Kvinna på regelbunde­n basis. I det här numret har han bland annat fotografer­at Kristina ”Keyyo” Petrushina på sidan 23. Det var under gymnasieti­den som Christophe­r bestämde sig för att satsa på foto.

– Jag intressera­de mig tidigt för film och trodde att jag skulle jobba med rörligt, men fastnade för den stilla bilden och dess kompositio­n. Vilket är det mest minnesvärd­a jobb du gjort för oss?

– När jag åkte till Tanzania för första gången och Plaza Kvinna gjorde ett samarbete med Specsavers och deras GeSyn-kampanj. Jag var där för att dokumenter­a och skapa porträtt. Ett minne för livet! Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Att man får träffa så många inspireran­de människor och uppleva fantastisk­a miljöer. Varje dag är verkligen annorlunda, och man vet aldrig hur nästa vecka ser ut eller var man kommer befinna sig. Finns det någon plåtning du drömmer om att göra?

– Det finns inget specifikt jobb jag går runt och drömmer om eller ofta tänker på. Jag har fått träffa och fotografer­a fantastisk­a människor och miljöer, och hoppas på många fler!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden