Plaza Kvinna

Fixa brännan

- Av: Susanne Barnekow

Med en lång karriär inom skönhetsbr­anschen bakom sig har brun utan sol-gurun James Read jobbat med välkända namn som Naomi Campbell, Rosie Huntington-Whiteley och Ellie Goulding. Nu driver han sitt eget varumärke där konceptet är lyxiga och innovativa brun utan sol-produkter. Här ger han sina bästa tips på hur du skapar den perfekta fuskbränna­n! Är det någon som kan allt och lite till om brun utan sol-produkter och som vet hur man fixar en jämn och fin fuskbränna så är det James Read. Han har även koll på vilket som är är det vanligaste misstaget man gör när man använder brun utan sol-produkter.

– Att överapplic­era! Se först till att din fuskbränna har bleknat, genom att exfoliera 3–4 dagar efter användning. Ett annat vanligt misstag är att man tvättar händerna så att man får bruna armar som övergår i kritvita händer. Hur förbereder man huden på bästa sätt?

– Exfoliera alltid 24 timmar innan, och raka och vaxa dig minst 48 timmar innan. Återfukta torra områden på kroppen innan du applicerar din BUS-produkt, och använd alltid en applicerin­gsvante. Om du har använt en BUS-produkt tidigare, gnugga huden med en rengörings­servett innan du applicerar – det tar bort gammal färg som kanske sitter kvar. Finns det något smart sätt att undvika färgade och fläckiga händer?

– När du applicerar färgen på dina händer, använd bara överbliven produkt som fastnat på din handske och använd sedan en våtservett för att rengöra handflator­na. Hur maximerar man livslängde­n på sin fuskbränna?

– Genom att använda after sun-kräm! De är nämligen framtagna för att vårda huden efter riktig solexponer­ing men fungerar lika bra för fuskfärgad hud – vilket förlänger din solkyssta glow. Om man har gjort misstaget att få ränder i färgen – har du några tips på hur man enkelt får bort dem?

– Använd min Instant Bronzing Spray över de områden som är vita, tills färgen jämnat ut sig. Finns det någon negativ effekt som kan uppstå när man använder BUS-produkter?

– Nej, BUS-produkter är säkra att använda, och de är ett betydligt bättre alternativ till att sitta i solen. Nu innehåller ju även de flesta BUS-produkter vårdande ingrediens­er, vilket innebär att du tar hand om huden samtidigt som du bygger upp en fin färg.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden