Plaza Kvinna

avslapnad fines

-

Effortless­ly chic är ledorden, för vem vill inte ha en härligt återfuktad hy med lyster och ett hår med den där perfekt ostylade beach-looken? Satsa på naturliga ingrediens­er som är både stärkande och snälla mot huden. Och skippa den tunga makeupen för en avslappnad men polerad stil i sommar.

01. Aloe Vera

En idealisk allt-i-allo-produkt som inte kallas ”plant of immortalit­y” utan anledning. Har du ett problem? Aloe vera löser det. Bryt av en bit från en planta eller kör på en högkoncent­rerad ekologisk gel. Aloe Vera Gel 99,6%, 79 kr/75 ml, Sasco.

02. Highlighte­r

En ekologisk bronzeligh­ter med naturligt, näringsrik­a och läkande egenskaper. Nyansen är dessutom perfekt med sin subtila ton för en solkysst hy med lyster. Bronze Highlighte­r i nyansen Roseate, 470 kr, (M)anasi 7.

03. Solskyddsf­aktor

Det finns ingenting som åldrar huden så mycket som solen. Jag använder SPF 50 i ansiktet året runt, men min favorit på sommaren är en lätt tonad variant som är speciellt anpassad för en oren och känslig hy. Ultralätt konsistens som sjunker in på ett kick och lämnar en jämn, matt och silkeslen yta. Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SP F 50+, 445 kr/50 ml, Kiehl’s.

04. Kokosolja

Under sommaren boostar jag min hy med olja. Favoriten är 100% naturlig, ekologisk, ej djurtestad, lämnar noll avfall och varumärket planterar ett nytt kokosnötst­räd för varje såld produkt. Kan det bli bättre? Ja! Den kommer på tub istället för på burk! Cold Pressed Raw Organic Coconut Oil Tube, 150 kr/100 ml, Kapuluan Coconut.

05. Hårmousse

Istället för den klassiska saltvatten­sprayen kör jag på mousse för att framhäva mina naturliga lockar. Favoriten innehåller inget salt, men ger håret en härlig textur utan att torka ut. Beach Wave Mousse, 139 kr/75 ml, Morrocanoi­l.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Jennifer Winston Moderedakt­ör
Jennifer Winston Moderedakt­ör

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden