Plaza Kvinna

fukt , fä rg & vol ym

-

Efter långa dagar i solen krävs ordentliga fuktbomber för både ansikte och kropp. Med hjälp av rätt hårprodukt­er kan du dessutom förstärka beachfrisy­ren som ihop med ett klarrött läppstift kommer göra succé oavsett tillställn­ing.

01. Schampo

Ett schampo som är väldigt skonsamt mot hårbotten samtidigt som ett tunt hår får en grövre struktur. Jag gillar även den friska doften av ingefära. Ginger Anti-Dandruff Shampoo, 135 kr/400 ml, The Body Shop.

02. Liquid lipstick

Jag har provat flera olika liquid lipsticks, men inget överträffa­r det här! Perfekt täckning utan att kännas torrt och färgen håller en hel kväll. Dessutom är det prisvärd med oändligt många nyanser att välja bland. Vad mer kan man begära? Cream Lip Stain Matte i nyansen Always Red, 124 kr, Sephora.

03. Texturiser

Innan jag fönar håret brukar jag ha i en rejäl klick av Hair Resort. Den ger håret den där saltvatten­looken jag bara måste ha i sommar. Hair Resort Beach Texturiser, 269 kr/150 ml, Kevin Murphy.

04. Hudkräm

Den här hudkrämen har en fet konsistens och hjälper mig att undvika torra partier på huden som annars blir synliga så fort jag är i solen. Doften är rätt speciell, eftersom krämen enbart är gjord på naturliga ingrediens­er. Däremot så försvinner doften så fort krämen har sjunkit in därför kombinerar jag den utan problem med min favoritpar­fym. Mádara Nourishing Cream, 170 kr/150 ml, Mádara Orcanic Scincare.

05. Dag- och nattkräm

Dag- och nattkrämen från Jabushe har en patenterad formula som bygger upp hudcellern­a på djupet och håller huden jämn och spänstig. Trots att den har många aktiva ingrediens­er fungerar den perfekt för mig med känslig hy. Intensive Age Defense, 499 kr/50 ml, Jabushe.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Kajsa svenson Modeassist­ent
Kajsa svenson Modeassist­ent
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden