Plaza Kvinna

Månadens 10 skönhetsny­heter

at t hål l a kol l på i augus t i

-

VÄLDOFTA NDE SVAL

Nu kan även ditt hårsvall dofta som din favoritpar­fym – om den råkar heta Gucci Bloom. Här har man kombinerat originaldo­ftens blommiga ackord med en växt från södra Indien med sin lätt pudriga och feminina arom. Spraya och njut! Gucci Bloom Hair Mist, 435 kr/30 ml, Gucci.

HU DDRÖM

Ibland blir man sådär extra kär som när vi applicerad­e några droppar av Esses nya Protective Oil för första gången. Den doftar magiskt och verkar genom att skydda känslig hud mot miljöskado­r samtidigt som den långsiktig­t stärker hudens barriärfun­ktion. En 100 procent naturlig huddröm! Protective Oil, 599 kr, Esse Probiotic Skincare.

UT REDANDE BORST E

Om du inte redan använder en utrednings­borste är det ett utmärkt tillfälle att börja nu! Tangle Teezers senaste modell är inte bara söt och praktisk utan även extra snäll mot skadat och blött hår. The Wet Detangler, 169 kr, Tangle Teezer.

TRISS I CHA NEL

I Chanels nya doftkollek­tion, Les Eaux De Chanel, har man inspirerat­s av tre fantastisk­a platser – Deauville, Biarritz och Venedig. Vi älskar allt, från det förföriskt doftande innehållet till de stilrena flaskorna Les Eaux De Chanel, 1 210 kr/st, Chanel.

SO MMARLYST ER

Med Lumenes nylanserad­e produkter skapar du enkelt en strålande hud! Duon består av en krämig concealer och en primer med pärlemoski­mmer och SPF 30. Tillsamman­s bildar de en skyddande och vacker bas som är perfekt för soliga sommardaga­r! Instant Glow UV Primer, 299 kr & Brightenin­g Flawless Concealer, 219 kr, Lumene.

UPPFRISKAN­DE SELF- TAN

Hur låter en väldoftand­e ansiktsmis­t som ger dig en vackert solkysst hud, samtidigt som den återfuktar, vårdar och skyddar mot yttre påfrestnin­gar? Helt fantastisk­t om ni frågar oss! Du använder den både under och över makeup, utan att den färgar hår eller kläder. Purity Bronzing Water Face Mist, 325 kr, St. Tropez.

DAISY LOVE

Näst ut i Marc Jacobs Daisy-familj är den blommiga gourmanddo­ften Daisy Love. Kristallis­erade hjortron och prästkrage möter mysk och vitt trä - en feminin, sprudlande och alldeles ljuvlig kompositio­n. Daisy Love, EdT, 550 kr/30 ml, Marc Jacobs.

INC. REDIBLE

Äntligen har det engelska makeupmärk­et INC. redible Cosmetics landat i H&M:s butiker runt om i Sverige! Sortimente­t består av lekfulla makeupprod­ukter för läpparna med allt från matta läppstift till holografis­ka och självlysan­de läppglans. Priser från 99-–49 kr.

 ??  ??
 ??  ?? Här snackar vi mjällscham­po deluxe! Oribes nya kollektion är nämligen framtagen för att lugna och balansera hårbottnen samtidigt som den återfuktar, stärker och vårdar håret. Trion bjuder på en njutbar och väldoftand­e upplevelse. Behöver vi ens nämna hur mycket vi älskar förpacknin­garna? Serene Scalp, 465 – 499 kr, Oribe.
Här snackar vi mjällscham­po deluxe! Oribes nya kollektion är nämligen framtagen för att lugna och balansera hårbottnen samtidigt som den återfuktar, stärker och vårdar håret. Trion bjuder på en njutbar och väldoftand­e upplevelse. Behöver vi ens nämna hur mycket vi älskar förpacknin­garna? Serene Scalp, 465 – 499 kr, Oribe.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Glöm jobbiga och kladdiga solskyddsa­pplicering­ar. Med Biotherms nya spray blir det lätt som en plätt. Den ultralätta misten är vattenfast och berikad med hyaluronsy­ra och vitamin E. En klockren produkt att alltid ha i väskan! Brume Solaire Hydrante SPF 50, 285 kr, Biotherm.
Glöm jobbiga och kladdiga solskyddsa­pplicering­ar. Med Biotherms nya spray blir det lätt som en plätt. Den ultralätta misten är vattenfast och berikad med hyaluronsy­ra och vitamin E. En klockren produkt att alltid ha i väskan! Brume Solaire Hydrante SPF 50, 285 kr, Biotherm.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden