Plaza Kvinna

upp lev

3 x sommarkult­ur

-

Sommaren med Monika 2018 är året då Ingmar Bergman skulle fyllt 100 år. Svensk Filmindust­ri deltar i firandet med att bland annat visa hans kultförkla­rade Sommaren med Monika där vi i rollerna ser Harriet Andersson, Lars Ekborg och Dagmar Fridell. Biopremiär 5 augusti. Live på Lydmar Lydmar Hotel på Blasieholm­en i Stockholm har kommit att bli en riktig sommaroas. Varje kväll klockan 16–22 fram till den 31

augusti presentera­r man den nya plattforme­n Lydmar Music, med spännande livemusik, Stockholms bästa dj:ar, stor uteserveri­ng och stadens finaste utsikt.

Skoj i Göteborg Augusti i Göteborg är förenat med musik och artisteri av hög klass. Den 14 augusti drar en av Nordens största kulturfest­ivaler, Göteborgs Kulturkala­s, igång. Under sex dagar exploderar staden i över tusen kulturakti­viteter för alla smaker och åldrar. Bland annat spelar Ane Brun tillsamman­s med Göteborgs Symfoniker och dirigenten Hans Ek. Tove Styrke, Teddybears och Weeping Willows uppträder alla på stora scenen på Götaplatse­n, och man kan frossa i ett digert kulturutbu­d av opera, konst, musik, teater, litteratur, film och mycket annat. Det bästa av allt? Kalaset är helt gratis!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden