Plaza Kvinna

Cecilia Agyei

-

Efter att ha blivit upptäckt som 17-åring när hon jobbade på McDonalds i Visby flyttade Cecilia Agyei till Stockholm för att prova lyckan som modell. Idag har hon arbetat för välkända märken och agenturer i Paris, New York, Barcelona och Los Angeles.

– Det är så många fördelar att arbeta utomlands. Man lär sig så mycket om sig själv, lär sig ta ansvar och knyter kontakter med människor över hela världen. Hade det inte varit för modellande­t så hade jag nog aldrig sett så mycket av världen som jag har fått göra de senaste åren. I det här numret av Plaza Kvinna fotografer­ades du i modeaccess­oarer. Hur viktigt är detaljer för din personliga stil?

– Ganska mycket, det är ett personligt sätt att uttrycka sig på. Jag har några ringar från All Blues och ett halsband jag köpte i Ghana som jag har på mig varje dag. Annars är min lilla shoulder bag från Supreme en riktig favorit. Berätta om plåtningen med oss! – Jag hade en jätterolig plåtning med er. Det var bra stämning i hela teamet och jag fick vara kreativ med poserna. Makeupen och kläderna var så fina! Vad har du för planer i höst?

– Jag ska studera webbutveck­ling på distans men fortsätta jobba som vanligt. Kommer förmodlige­n dra utomlands till hösten, har lite att välja mellan. Antingen blir det Los Angeles igen, älskar att vara där. Eller Asien, har aldrig varit där, så det skulle vara superkul!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden