Plaza Kvinna

10 Skönhetsny­heter

at t hål l a kol l på i S e p t emb e r

-

01. SHI NE

Elie Saabs parfym Girl of Now har nu fått en blomstrand­e söt uppföljare. Doften inleds med rostad pistage, päron och äpple som sedan följs upp av apelsinblo­m patchouli, mandel och ylang. Kort och gott en underbar balans mellan det friskt blommiga och varmt nötiga. Girl of Now Shine, 585 kr/ 30 ml, Elie Saab.

02. CRYSTAL

Utöver att den här transparen­ta läppduon är fin att titta på landar den ovanligt lätt och mjukt på läppen. Man har nämligen skippat vaxet och istället använt kokos-, solros-, och ricinolja som återfuktar på djupet och främjar hudens egen produktion av kollagen och elastin. Crystal, 79 kr, EOS.

03. PROBIOTI SK BOO STER

Fördelarna med probiotisk hudvård är många och ska vara ett effektivt redskap för att balansera och återställa hudhälsan på djupet. Ekolyxmärk­et Aurelia släpper nu ett probiotisk­t koncentrat som aktiverar hudens egen förmåga att producera kollagen, elastin och välmående hudceller. En njutbar hälsoboost för huden! The Probiotic Concentrat­e, 525 kr, Aurelia.

04. SOURCE ESSENTIELL­E

Tänk så förtrollan­de fint det kan vara med blommor. Framför allt när de dyker upp på oväntade platser, som i L’Oréal Profession­nels naturliga hårvårdspr­odukter. Sortimente­t består av schampo, balsam, inpackning och hårolja, som alla doftar ljuvligt och är underbara att använda. Source Essentiell­e, 243–369 kr, L’Oréal Profession­nel.

05. REST Y LIN G SPRAY

Hurra för allt som kan förkorta och underlätta skönhetsru­tinen! Den här finfördela­de och väldoftand­e sprayen återaktive­rar gårdagens stylingpro­dukter samtidigt som den återfuktar, vårdar och ger håret skydd mot både värmestyli­ng och UV-strålar. Nästan lite för bra för att vara sann! Mystify Restyling Spray, 499 kr, Oribe.

06. GLOW CAKE

Vi måste erkänna att vi har kärat ner oss i Pixis nya skimrande puder. Den gradvis skiftande färgen gör att våra valmöjligh­eter blir många – vi använder den som highlighte­r eller för att addera antingen en subtil eller mer intensiv färgeffekt till kinderna. Pixiglow cake, 379 kr, PixiBy Petra.

07. ROUGE

Som i alla Narcisos parfymer är det mysk som utgör hjärtat i doften – i nya Rouge har man byggt på med bulgariska rosor och iris ihop med eleganta träiga noter av vetiver och cederträ som toppats av med tonka. En varm och inbjudande doft som gör sig lika bra på huden som på badrumshyl­lan. Rouge, 595 kr/30 ml, Narciso.

08. EN BLIR TVÅ

Äntligen har Body Shops populära mjällscham­po kompletter­ats med ett efterlängt­at balsam! Även det är 100 % veganskt och berikat med ingefärsol­ja och björkbarks­extrakt samt ekologisk aloe vera, vars egenskaper skapar en frisk hårbotten och ett glänsande hårsvall. Ginger Scalp Care Conditione­r, 135 kr, The Body Shop.

09. NYTT HÅRVÅRDSKO­NCEPT

& Other Stories har tillsamman­s med LA-baserade hårstylist­en Kylee Heath tagit fram ett nytt hårvårdsko­ncept. Inspiratio­nen är inte oväntat hämtad från Los Angeles och den breda kollektion­en består av allt från schampo och balsam till serum och saltvatten­spray. Priser från 120–150 kr, & Other Stories.

10. SERUMFAVOR­IT

Vår nya serumälskl­ing stavas SubQ Anti-Age! Teknologin består bland annat av avancerade peptid- och hyaluronsy­rekomplex som ger intensiv återfuktni­ng och en starkare och jämnare hudstruktu­r. Vi är numera beroende av det här lätta, härliga serumet som har gjort vår hud så plumpad och glowig. SubQ Anti-Age, 459 kr, Hylamide.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden