Plaza Kvinna

At t hål l a kol l på i novemb e r

-

Det är höstvindar­na i vårt älskade New York som fått stå som inspiratio­n till Essies snygga höstkollek­tion. Vi låter gladeligen favoritern­a Fall For NYC, Say It Ain’t Soho och Empire State Of Mind ta plats på våra naglar. Fall Collection, 129 kr, Essie.

Utöver att förebygga och motverka kvisslor och blemmor fungerar Versos nya gel även genom att motverka åldersteck­en som fina linjer och rynkor samt bidra till en jämnare hudton. I ingrediens­listan hittar vi godingar som retinol, niacinamid och gurkmeja. Den fina och dryga formulan absorberas snabbt av huden. Blemish Fix, 850 kr, Verso Skincare.

I behov av en liten uppfräschn­ing av hårfärgen? Med Björn Axéns urtvättbar­a färger tillsätter du bara en klick till ditt vanliga balsam – beroende på mängd produkt och verkningst­id reglerar du enkelt färgens intensitet. En färgstark och lättanvänd nyhet som kommer i sju olika färger! Color Shots, 129 kr, Björn Axén.

Vilket härligt designsama­rbete Isabel Marant och L’Oréal levererar! En makeupkoll­ektion på totalt tio produkter bestående av sju läppstift, en bryngel, en lip & cheek tint samt en krämig highlighte­r. Praktiska och härliga produkter i en snygg, grafisk design. Pris:129–159 kr, L’Oréal Paris x Isabel Marant.

En rolig nyhet för alla Black Opium-älskare är att favoritpar­fymen nu kommer i ett riktigt spännande och annorlunda utförande, – nämligen i en smart klickpenna. Tänk den klassiska concealerp­ennan Touche Eclat , fast som parfym! Klicka, svep över önskade områden och njut! Black Opium Click & Go, 250 kr, YSL.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden