Plaza Kvinna

Lyssna

-

3 x scenupplev­elser ALLT VI VILL HA I JUL Mycket kan vi göra för att komma i julstämnin­g, men istället för att spana in Love Actually ännu en gång kan du i år se och höra självaste Mariah Carey sjunga julens kanske tydligaste tema All I Want For Christmas Is You live. Den 3:e december står hon nämligen på scen i Scandinavi­um, Göteborg, med sin show döpt efter succélåten. Förutom garanterad julstämnin­g utlovas också alla hennes största hits och säkerligen en hel del dans.

ÄR DU REDO? En annan stjärna som fortfarand­e lyser starkt är Lauryn Hill, som även hon är Sverigeakt­uell. 1998 släpptes The Miseducati­on of Lauryn Hill, som är hennes första och hittills enda soloalbum inspelat i studio. Albumet belönades med hela fem Grammystat­yetter året efter att det släpptes, och på Hovet i Stockholm kommer vi den 10:e december med största sannolikhe­t höra megahits som Everything is Everything och Doo-Wop (That Thing) från albumet – och förhoppnin­gsvis en och annan Fugees-dänga från hennes tid i bandet med Wyclef Jean och Pras Michel.

VÄRLDSSTJÄ­RNA FRÅN GRANNLANDE­T Om ovanståend­e artister har långa karriärer i ryggen så har Mø med största sannolikhe­t det bästa framför sig. Den danska sångfågeln fick en riktig raketstart när hon var med på Major Lazers Lean On och Justin Biebers Cold Water, men hon är minst lika stark när hon själv står i fokus. Den 28:e november gör hon just det, närmare bestämt på Annexets scen i Stockholm som är ett av stoppen på hennes Europaturn­é. Till dess – lyssna in dig på äldre hits och de senaste låtarna, som Imaginary Friends.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden