Plaza Kvinna

Redaktione­ns julklappst­ips

- Caroline Thörnholm Redaktions­chef

Dekorerade skyltfönst­er, pudrig snö och en rykande varm kopp i handen. Att köpa julklappar till nära och kära en vintersönd­ag är nästan oslagbart, men ibland kan det kännas överväldig­ande att hitta rätt bland alla alternativ. Men oroa dig inte – Plaza Kvinna har självklart plockat favoritern­a som skulle få vem som helst att lysa upp på julafton.

1 Om det är en sak jag inte klarar mig utan så är det en bra plattång. Den här sladdlösa modellen från Balmain gör det busenkelt att ta med den på resan – och i handväskan. Den som får det här paketet kan säga adjö till dåliga hårdagar! 2 449 kr, Balmain 2 Paris Hair Couture. Musik är alltid en uppskattad present. I synnerhet när den är trådlös och behändig! De guldtonade öronsnäcko­rna från Jabra är inte bara snygga – de har 15 timmars batteritid och kommer med ett smart litet laddningsf­odral. Behöver jag säga mer? 3 1 700 kr, Jabra. Den här klappen är perfekt att ge bort till sin sambo – om man precis som jag älskar klockor. Den klassiska modellen från Michael Kors görs sig lika snygg på honom som på henne. Och visst är det härligt 4 att kunna dela? 2 500 kr, Michael Kors. Det här setet visar verkligen varför pyjamas blivit så populärt även utanför sängen. Kimonon fungerar perfekt till jeans och en randig sidenbyxa hottar upp vilken stickat plagg som helst. Att den är urskön att sova i är bara ett plus! Kimono 699 5Finns kr, pyjamasbyx­a, 549 kr, Intimissim­i. det något som väcker mer känslor än en doft? Den här tjusiga klassikern från Chloé får gärna synas under granen – och i badrumsskå­pet! 6Res Signature, 995 kr/ 50 ml EdP, Chloé. med stil! Med denna resväska i sval blå nyans kommer en weekendres­a alltid kännas nära till hands. En perfekt present att ge bort till vännen 7Med som ofta flänger. 1 299 kr, Epic/Åhlens. vintern framför oss finns det ingen bättre gåva än ett par riktigt snygga inneskor. Den här modellen från UGG prickar alla rätt med kamelfärga­d 8 mocka och tjockt ullfoder. 1 199 kr, UGG. Få saker slår att börja dagen med riktigt gott kaffe. Med den här nyheten från Nespresso behöver du aldrig mer uppleva något annat. 25 olika sorter är ett knapptryck bort! Perfekt till kaffekonnä­ssören. 2 499 kr, Nespresso.

1 Jag tar gärna med mig min favorit-människa (mamma) till Yasuragi och njuter av lugnet i de uppvärmda utomhuskäl­lorna. Dagpaket inklusive lunch 2 från 990 kr, Yasuragi. Denna återanvänd­bara flaska drar ner på plastkonsu­mtionen med stil. Håller dryck kall i 24 timmar och varm i 12. Den har även bidragit med mer än 7 miljoner till Unicefs arbete för att ge alla människor tillgång till rent vatten. Bravo! 320 3 kr, S’well. Att ge bort en vitt leende känns som en svårslagen gåva! De här fyndiga tandblekni­ngsremsorn­a är både lätta att använda, skonsamma mot tänderna och innehåller naturliga ingrediens­er. Teeth

Whitening 4 Strips, 299 kr, My White Secret/Lyko. Fjällräven har levererat slitstarka och funktionel­la ryggsäckar i hela 40 år. Denna med plats för en 15” laptop hade killen jublat över om han hittade under granen. Kånken, 1 599 kr, Fjällräven. 5Lär dig balansera livet och kombinera det du älskar, är bra på, kan tjäna pengar på och vad världen behöver. Nytting läsning och perfekt present till någon du bryr dig om! Ikigai, 208 kr, Adlibris. 6Jag älskar att ge bort presenter som förhöjer vardagen. En kopp förenar nytta med nöje och en med 7Det svinsnygg design går alltid hem! 189 kr, By On. inte konstigt att Sennheiser kammar hem pris efter pris. Dessa nylanserad­e trådlösa in ear-hörlurarna leverar grymt ljud med smarta funktioner, som den inbyggda powerbanke­n i fodralet. Momentum 8Som True Wireless, 3 000 kr, Sennheiser. en riktig parfymnörd är det sällan jag byter doft, men Agonist nya parfym Say Yes får mig att gladeligen tacka ja till en nykomling i doftgarder­oben. 1 269 kr/50 ml EdP, Agonist.

1 Mellandaga­rna ska spenderas i pyjamas! Ge bort ett fint set i marinblått med snömönster för att sätta 2Doftpinna­r tonen för kommande mys. 1 430 kr, Rails. är en utmärkt present till den som gillar att piffa i hemmet. Förutom att sprida en härlig, välkomnand­e doft är det dessutom en fin detalj 3 i inredninge­n. 425 kr, Rituals. Drömklappe­n är ett tidlöst guldsmycke från Louis Vuitton. Till den som har allt och förtjänar det 4Mobilen bästa! Guldhalsba­nd 15 000 kr, Louis Vuitton. är det vi använder allra mest, men som kanske får minst kärlek när det kommer till stil. Ge bort ett skal i snygg design för att ge nytt liv till någons 5Paletter högra hand! 199 kr, Richmond & Finch. i all ära, men de är inte alls så behändiga att ha med i handväskan. Skräddarsy den ultimata kombinatio­nen med singelskug­gor för att ge bort ett personligt och praktiskt skönhetski­t. Ögonskugga, 6Lyx 79 kr, Kicks. är att få ett par läderhands­kar i Bottega Venetas klassiska väv. Satsa på ett par i konjak som 7En passar till det mesta. 3 360 kr, Bottega Veneta. klapp som garanterat kommer att komma till användning är en härlig, tjock ullhalsduk. Ge den till någon som förtjänar lite extra värme i vinter! 995 8Ge kr, Lexington. bort ett te som bjuder in till avkoppling. Den fina designen och det fördelakti­ga priset gör det dessutom perfekt till julklappss­pelet! Rooiboste, 139 kr, Dear Tea Society.

1 Makeupbors­tar är nog det jag hamstrar på mest av mina skönhetspr­odukter. Jag älskar att byta ut dem ofta och ha rena och fräscha makeupverk­tyg. Inte så konstigt att jag nästan svimmade när jag såg det här makalöst snygga borstkitet? Oval Makeup

Brush 2 Kit, 699 kr, Kicks. Även om det inte är något fel på synen så tycker jag att det kan vara vrålsnyggt med glasögon. Älskar de här runda snygga med guldbåge i 3 modellen Beijing. 1 499 kr, Nividas. Okej, jag måste medge att den här julklappen kanske är i det dyraste laget men den här axelremsvä­skan i brunt skinn med gulddetalj­er är verkligen fulländad. The Hampstead, 10 490 kr, Mulberry. 4Ljusblått är definitivt en av mina absoluta favoritfär­ger. Sätt den på en stickad tröja och du har den perfekta kombinatio­nen. Den här stickade drömmen vill jag gosa runt i hela vintern! 1 600 kr, Filippa 5Jag K. fullkomlig­t älskar doftljus och har hittat en favorit som bokstavlig­en osar lyx. Snälla

tomten det här måste jag ha! Pearls Sapphire, 740 kr, Baobab 6Ett Collection. plagg i leopardmön­ster har länge stått på önskelista­n och nu har jag landat i den här härliga fuskpälska­ppan som jag bara vet kommer att förgylla alla kalla vinterdaga­r. Coocon Coat Leo, 3 7Jag 200 kr, Stand. fryser alltid om mina fötter på vintern och brukar ofta uppdatera min skogardero­b med ett par nya snygga kängor. De här från Stine Goya skulle vem som helst bli knäsvag för! 3 700 kr, Stine Goya. 8Vem

älskar inte att upptäcka nya dofter? Med Sniph får man testa en ny doft varje månad i ett helt år och den levereras med ett smart och snyggt etui. 9En Prenumerat­ion 12 mån, 1 499 kr, Sniph.

praktisk kabinväska är verkligen en produkt som är perfekt att önska sig i julklapp. Den här från Brics Bellagio är dessutom väldigt snygg, så man behöver inte direkt skämmas när man väntar på planet. 3 299 kr, Brics Bellagio .

1 Den funktionel­la människan i ditt liv kommer att älska den här lilla men ändå rymliga 3-i-1väskan. Här får du en shopper, ryggsäck och axelremsvä­ska – i ett och samma paket! 4 200 kr, Bukvy. 2 Smycken är alltid en uppskattad gåva. Personlige­n älskar jag de klassiska och tidlösa variantern­a. 3 Silverörhä­ngen, 1 750 kr. Hvorslev Jewlry. Lys upp vintermörk­ret med en stilfull taklampa. Jag är själv på jakt efter en ny vardagsrum­slampa och skulle bli överlyckli­g om jag hittade den här under 4Till granen. 1 195 kr, House Doctor/Åhléns.

värdinnan vill jag ge något som represente­rar mig och min hemstad. I en dekorativ skål kan man förvara allt man tycker om, oavsett om det är karameller eller smycken! Ostindia, 499 kr, Rörstrand. 5Nallen Tryggve är en 28 centimeter lång kompis för både stora och små. Det fina med just Tryggve är att du bidrar till kampen mot barncancer. En perfekt julklapp till personen som redan har allt. 225 6En kr, Barncancer­fonden. svalkande present till den som allt för väl minns sommarens värmebölja. Svinsnygg design som fungerar lika bra som inrednings­detalj som räddare 7Finns i nöden. 2 890 kr, Elgiganten. det något härligare än en gosig filt under vintern? En riktig designklas­siker att krypa upp i soffan 8Nu med. 1 195 kr, Klippan. är tiderna för otympliga cykelhjälm­ar över. En snygg, lätt och säker hjälm som dessutom är hopfällbar och enkelt får plats i ryggsäcken. Perfekt till 9Alla cykelpendl­aren! 1 299 kr, Closca Helmet. trädgårds- eller balkongäls­kare kommer gå i taket av att få de här lyxiga trädgårdsh­andskar i julstrumpa­n. Kombinerar både stil och komfort med elegant silverknap­p och justerbar knäppning. 495 kr, Royal Design.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden