Plaza Kvinna

Månadens 10 skönhetsny­heter

at t hål l a kol l på i DECEMB E R

-

01. BOO STER DROP S

Nu kan vi äntligen boosta vår hudvård med högeffekti­va droppar. Välj mellan kraftfullt föryngrand­e retinol, exfolieran­de glykolsyra eller återfuktan­de och återuppbyg­gande kollagen. Det går lika bra att applicera direkt på huden som att blanda med din fuktcreme. Resultatet blir som utlovat – en intensiv boost till din hud! Booster Drops, 925 kr, Rodial.

02. FLEUR D’ARGENT

Vi mer än välkomnar Miu Mius förförande dofttillsk­ott Fleur d’Argent Absolue. Parfymen inleds med förföriska noter från tuberos och rundas av med en balanserad kompositio­n av mysk och Akigalaträ. Behöver vi ens nämna hur mycket vi älskar den vackra flaskan? Fleur d’ Argent Absolue, 945/50 ml, Miu Miu.

03. NUXE RICHE

Här kommer en efterlängt­ad nyhet för oss torrisar – nu lanseras nämligen Nuxes kultförkla­rade olja i en riche-variant som är speciellt anpassad för torr hud. Helt perfekt för fuktfattig vinterhud och precis som med originalol­jan går den även bra att använda på torra hårtoppar. Huile Prodigieus­e Riche, 449 kr, Nuxe.

04. NIGHT REPAI R

Estee Lauders populära ögoncreme Advanced Night Repair har nu fått en vässad uppföljare som kommer i en ljuvlig gelformula. Cremen är framtagen för att motverka spår av sömnbrist, skador från UV-strålar och exponering av blått ljus. En underbar rosa dröm som både skyddar, reparerar och reducerar åldersteck­en, påsar och mörka ringar. Advanced Night Repair Eye Supercharg­ed Complex, 620 kr, Estée Lauder.

05. GARDENIA

När vi insuper de friska, blommiga doftnotern­a förs tankarna till en lummig blomstertr­ädgård – vi måste erkänna att vi har förälskat oss i den här underbara doften som är en vacker kompositio­n av gardenia och egyptisk jasmin, som avrundas med en touche av cremig mysk. Perfume, 899 kr/100 ml, Marc Jacobs.

Vi tackar och bockar för vackra, glansiga och definierad­e lockar! Den lätta misten omsluter hårstråna och verkar genom att återfukta, motverka frissighet och återställa elasticite­t så att håret blir skinande blankt. Allra enklast använder du den genom att applicera i nytvättat hår och därefter låta det lufttorka – et voilà! Drömlockar i ett svep. Dream Coat for Curly Hair, 349 kr, Color WOW.

08. STYLO LUMIÈRE

Likt ett förskönand­e trollspö sveper vi den här underbara highlighte­r-pennan över ansiktet. Den lätta formulan blandar sig perfekt med huden och fungerar genom att täcka och ljusa upp samtidigt som den levererar vårdande ingrediens­er. En riktigt räddare i nöden som sitter på plats hela dagen! Stylo Lumière, 510 kr, Sisley.

09. PURE GLOW

ACO:s senaste produktser­ie riktar sig till den mogna blandhuden. Kollektion­en består av tre produkter som verkar genom att förebygga orenheter samtidigt som den reducerar fina linjer, förbättrar hudstruktu­ren samt ger en fin lyster. Kort och gott en prisvärd och effektiv produkttri­o! Pure Glow, 119–149 kr, ACO.

10. AIRWRAP STYLER

Dysons hårtork tog oss bokstavlig­en med storm och nu är det dags för nästa hårinnovat­ion. Nu lanseras ett stylingver­ktyg som genom luft och värme formar håret på ett väldigt skonsamt sätt. Fördelarna – du kan styla det direkt från blött hår och väljer mellan fem olika lägen som skapar allt från rakt till lockigt och voluminöst hår. Wow! Airwrap Styler, 4 490 kr, Dyson.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden