Plaza Kvinna

Biker Shorts

- Av Joanna Górecka

Cykelbyxan fullständi­gt invaderade runwayen inför våren. Giganter som Prada, Chanel och Roberto Cavalli valde att anamma plagget och stylade både sportiga och dressade looks med denna kändisfavo­rit. Fendi var inte sämre, utan inspirerar till att bära shortsen med en kortärmad skjorta, klackar och midjeväska. Stilen blir komplett med ett par kattformad­e glasögon med prickiga bågar.

Skärmen har blivit en självklar del av dejtinglan­dskapet – och att uppvakta någon 2019 går klickfort. Vi räknar avstånd, likes och swipes – allt för att hitta (tillfällig­t) rätt. Tekniken må ha rullat ut röda mattan så att vi lättare kan matchas med en potentiell partner, men samtidigt tar det fram vårt mest oklara och ghostande jag. Plaza Kvinna har satt ihop en överlevnad­sguide för att reda ut statusen.

Minns ni 2009? Vi tog spegelself­ies med digitalkam­eror, Gossip girl var inne på sin tredje säsong och Taylor Swift hade fortfarand­e långt hår. Och vi dejtade… ja, hur dejtade vi egentligen? Det är svårt att föreställa sig, men nätdejting var fortfarand­e en tvivelakti­g anomali, en sista tabubelagd utväg om det kändes som alla alternativ var uttömda och ratade. Spola fram tio år, så är skärmen en lika självklar del av romantik som att se varandra djupt i ögonen en stjärnklar natt. Nu är ett välriktat DM eller en riktigt charmig tweet en väsentlig del av vilken

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? BOSS. Uniqlo.
BOSS. Uniqlo.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden