Plaza Kvinna

Vi har testat sex mascaror för att hitta den nya favoriten!

Visst säger en blick mer än tusen ord? Mascaran är onekligen ett förskönade redskap som i en handvändni­ng markerar och öppnar upp vår betydelsef­ulla blick. Plaza Kvinna har testat sex olika varianter som utlovar riktiga wow-fransar. Kanske hittar du en ny

-

CAUTI ON EXTR EME LASH MASCARA , 325 kr, HOURGLASS. Vi upplever att den här mascaran riktigt suger tag i fransarna och ger ordentlig volym och längd! Borsten är ganska tunn, vilket gör den enkel att arbeta med och vi kommer åt överallt. Resultatet blir verkligen iögonfalla­nde och du behöver i regel bara ett lager. Den sitter på plats hela dagen, men kan vara något knepig att tvätta bort. Den får ett litet minus för att det hamnar lite väl mycket produkt på borsten, något som gör att den lätt klumpar sig. Bety g: 4/ 5 HAUT E & NAUGHT Y LASH , 230 kr, M. A.C. Den här mascaran är utrustad med två olika borstar, där man kan välja mellan volym eller separation och längd. Borstarna gör det relativt enkelt att komma åt även de minsta fransarna, men det krävs lite finess. Den bygger snabbt upp en riktigt fin volym, längd och ger bra separation. Sitter som berget under dagen, men är däremot lite knepigare att tvätta bort. Annars är det helt klart en mascara att lita på!

Bety g: 5/ 5 VOLUME INFUSI ON MASCARA , 179 kr, MAX FACTOR. Borsten på den här mascaran är ganska traditione­ll i sitt utförande. Till skillnad från flera av sina utmanare har vi inga problem med att det hamnar för mycket produkt på borsten – vi skulle snarare önska lite mer, då den här mascaran kräver några lager för att bli perfekt. Den ger dock en väldigt fin separation och du behöver inte oroa dig för ett klumpigt resultat. Det som drar ned betyget är att vissa av våra testperson­er upplevde den svår att tvätta bort och bygga upp.

Bety g: 3,5/ 5

FEATUR E LENGTH LASH

LOVER, 190 kr, MII. Den här produkten blev en riktig vattendela­re i vår testgrupp! Ena laget älskar både borste och effekt, medan det andra ställde sig ytterst tveksamt till båda. Hur som helst så är Miis mascara utrustad med en ovanligt tunn borste som gör det busenkelt att komma åt överallt. Man bygger snabbt upp riktigt maxade fransar med volym, längd och en snygg böj! De flesta av oss upplever dock att borsten får lite mycket produkt, vilket gör att resultatet lätt kan bli klumpigt. Stort plus för ett bra pris!

Bety g: 3/ 5 PARA DIS E EXTATIC MASCARA , 149 kr, L’Oréal PARIS. En bra mascara som är utrustad med en ganska stor borste som kan göra det något problemati­skt att nå de allra minsta fransarna. Den bygger snabbt och lätt riktigt långa fransar med mycket volym, är lätt att tvätta bort och sitter stadigt på plats hela dagen. Ett litet minus för att vi önskar en något bättre separation. Om man är ute efter ett luftigt och naturligt resultat så får man leta vidare, men är det riktigt fina kvällsfran­sar du söker så är det här mascaran för dig.

Bety g: 4/ 5

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden