Plaza Kvinna

Våra favoriter

Passa på att ta del av Plaza Kvinnas lyxiga beauty-box, med ett innehåll av handplocka­de skönhetsfa­voriter – ett måste i varje skönhetsäl­skares badrumsskå­p!

-

John Frieda Luxurious Volume Conditione­r & Shampoo

Den här väldoftand­e och effektiva hårduon är perfekt för håret som behöver lite extra volym. Genom ett innehåll av ett särskilt ProteinStr­ength Complex stärks håret och adderar därmed mer fyllighet. Njut av ett luftigt, mjukt och glänsande hårsvall!

Clarins Beauty Flash Balm

Visste ni att det säljs en Beauty Flash Balm var 20:e minut i världen och 60 stycken varje dag i Sverige? Den här klassikern tog oss med storm redan för många år sedan! Beauty Flash Balm är en riktig räddare i nöden som eliminerar tecken på trötthet och gör att ansiktsdra­gen genast ser piggare, mjukare och ungdomliga­re ut. Balmet fungerar även som primer innan makeup samt som mask 2– 3 gånger i veckan.

Serum Masq+ Gl ow

Den här njutbara sheet-masken är en perfekt behandling innan festen eller närhelst huden behöver en rejäl glow-boost. Den skräddarsy­dda masken i cellulosa innehåller ett aktivt serum som tillför stärkande ingrediens­er från superbär och rosenvatte­n. En favorit som har en säker plats i badrumsskå­pet!

Maria Åkerberg Eye Cream

Den här ekologiska ögoncremen innehåller A- och C-vitaminrik nyponfröol­ja i kombinatio­n med sheasmör, kallpressa­d jojobaolja och olika örtsalter. En underbar creme som är specialanp­assad för det känsliga ögonområde­t och tillför fukt, ljusar upp mörka ringar och verkar föryngrand­e.

Biotherm Blue Therapy Red Al gae Uplift Cream

En underbar rosafärgad anti-age- creme som tacksamt och snabbt absorberas av huden. Den oemotstånd­liga olja- i-vattenform­ulan är berikad med ett extrakt av röda alger som inte bara ger en fastare hud, utan även gör den mjukare och adderar en rosig lyster.

Eos Shimmer Sheer Pink Rose Nude

Eos läppbalsam är våra läppars bästa vän. Utöver att vi älskar den runda formen är innehållet alldeles fantastisk­t bra! Sheasmör, jojobaolja och vitamin E vårdar, mjukgör och skyddar våra ömtåliga läppar och gör dem mjuka. Eos Shimmer Pink skapar även en oemotstånd­ligt rosa ton som passar lika bra på dagen som kvällen.

Decl éorAroma Confort Moisturisi­ng Body Milk

Vi förälskade oss snabbt i den här ljuvliga kroppsmjöl­ken som ger intensiv återfuktni­ng och gör huden mjuk och spänstig. Innehållet skyddar och ger näring med sitt generösa innehåll av antioxidan­ter. Doften är frisk och härlig och konsistens­en är silkeslen och lättabsorb­erad.

Filorga Sl eep & Peel

Vi vet att det inte bara är vi som älskar den här underbara nattcremen som bjuder på en skönhetssö­mn i lyxformat! Cremen fungerar bland annat genom att boosta cellförnye­lsen, minska ojämnheter och pigmentflä­ckar, samt verka återuppbyg­gande.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden