Plaza Kvinna

Beauty alert!

Vad är det bästa och senaste i skönhetsdj­ungel? Vi vet och självklart delar vi med oss!

- AV FATIMA KRANTZ

1. oljan som skyddar och stärker

Vi välkomnar säsongen för näringsgiv­ande håroljor! Schwarzkop­f Profession­al släpper en hårolja till sin

Fibre Clinix bonding-serie som jobbar på att stärka håret inifrån och ut. Det kan användas på flera olika sätt som till exempel en djupverkan­de behandling under natten som sedan tvättas ut på morgonen. Den fungerar även som värmeskydd innan du fönar håret eller som en avslutande olja för att hålla håret friskt och glansigt till nästa tvätt.

Fibre Clinix Bonding Rich Cream-to-Oil,

340 kr, SCHWARZKOP­F PROFESSION­AL.

2. gudomlig doft

I augusti lanserade Burberry den perfekta doften inför en kylig höst och vinter. I parfymens samtliga tre lager återfinns vanilj, vanilj och vanilj. Men missta dig inte. Det här är inget doft som blir sliskig och söt. Noter av lavendel, ingefära och kakao ger doften en härlig fräschör och får den istället att bli varm och intim. Goddess, 1320 kr, BURBERRY.

3. för ögon & läppar

Svenska Manasi7 släpper nya pennor som kan användas på både ögon och läppar. De är g jorda av naturliga oljor och vaxer samt berikad av vitamin E. Den passar perfekt för den tunna och känsliga huden runt ögon och läppar. Eye and lip definer, 260 kr, MANASI7.

4. proffs-palett

Inte en dag försent kom äntligen omtalade Makeup By Mario, in på

Sephora. Han skapade sitt namn som Kim Kardashian­s personliga makeuparti­st och är idag känd över hela världen för sina eleganta sminkninga­r. I hans eget märke hittar vi avskalade produkter som levererar maximala resultat. Master Mattes eyeshadow palett är ett måste i necessären och fungerar på alla hudtoner. Paletten kan användas till mycket mer än bara ögonskugga, passa på att fylla i ögonbrynen eller sätt concealern med en av de ljusare färgerna. Master Mattes Eyeshadow Palette, 650 kr, MAKEUP BY MARIO.

5. hammam för huden

Rituals återlanser­ar The ritual of Hammam-serien. Doften kastar en rakt in i ett lyxigt spa någonstans i mellanöste­rn. Till serien kommer nu en bodylotion i mousse-format som smälter till en olja när den masseras in i huden – allt vi önskar nu när kylan är högst närvarande. The Ritual of Hammam Body Lotion Mousse, 160 kr, RITUALS.

 ?? ?? 1.
1.
 ?? ?? 3.
3.
 ?? ?? 2.
2.
 ?? ?? 4.
4.
 ?? ?? 5.
5.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden