Plaza Kvinna

Lina Livian

- AV FATIMA KRANTZ FOTO CLARA LINNEAUS

Lina Livian driver Sveriges största testpanel inom skönhetspr­odukter på kontot @glowaddict­ions där hon även utbildar sina följare i allt som har med hudvård att göra på ett roligt och lättillgän­gligt sätt. För Plaza Kvinna avslöjar hon produktern­a som alltid nns i hennes badrumsskå­p och de bästa tipsen för att bygga sin egen hållbara rutin.

1. Nämn tre viktiga saker att tänka på innan man köper en ny hudvårdspr­odukt?

1. Passar det din hudtyp?

2. Hur ska du å in den i din rutin?

3. Är den värd sitt pris? Läs recensione­r och gör research innan du köper – helst från så många källor som möjligt. 2. Vad ser du mest fram emot i hudvårdsår­et 2024?

– Alla nya solskyddsl­anseringar – årets höjdpunkt! 2. Hur ser din egen hudvårdsru­tin ut?

– På morgonen li er fokus på att skydda min hud från omvärldens påfrestnin­gar såsom UV-ljus, öroreninga­r, väder och vind. Jag börjar med C-vitamin, gärna C E Ferulic. Däre er klappar jag in rikligt med fukt med hjälp av toners och essenser. Rutinen avslutas med en dagkräm och såklart solskydd! Under natten ska huden återhämta sig och repareras så jag börjar med att rengöra huden noga. Först med en oljebasera­d rengöring och sedan en mild vattenbase­rad rengöring. Däre er går jag in med massa fukt och avslutar med retinoider och en stärkande barriärkrä­m. 4. Vilka hudvårdstr­ender hoppas du öljer med in i 2024? – Jag hoppas att er vågar lämna ltertrende­n och vågar visa upp #realskin med porer, un, nnar, linjer, pigmenteri­ngar och allt annat som hör huden till. Vi behöver träna ögat på att se vanlig hud precis som den ser ut ör att jobba på alla skeva ideal som råder.

5. Vilka produkter köper du om och om igen?

1. Kanske världens bästa antioxidan­tserum? Ger skydd mot fria radikaler, ger lyster och håller igång bouncet i min hud.

2. Min bästa SOS-produkt när huden känns dammig och dan såhär års. Gör att sminket lä er sig perfekt.

3. Denna härliga produkt återfuktar min hud på djupet.

 ?? ?? Lina Livian.
Lina Livian.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? 1. Serum, CE Ferulic, 1 920 kr, SKINCEUTIC­ALS.
1. Serum, CE Ferulic, 1 920 kr, SKINCEUTIC­ALS.
 ?? ?? 3. Essens, Vegan Kombucha Tea essence, 500 kr, DR. CEURACLE.
3. Essens, Vegan Kombucha Tea essence, 500 kr, DR. CEURACLE.
 ?? ?? 2. Pads, Skin Rise Morning Glow pads, 550 kr, EXUVIANCE.
2. Pads, Skin Rise Morning Glow pads, 550 kr, EXUVIANCE.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden