Plaza Kvinna

DET H LLB R BADRUMSSKÅ­PET

Satsa på ett minimalist­iskt badrumsskå­p där enbart det bästa år plats! Vår skönhetsre­daktör Fatima har valt ut de starkaste men snällaste produktern­a att ladda beuatyhyll­orna med.

- AV FATIMA KRANTZ

I DUSCHEN

Tvättar håret gör vi helst med Maria Nila – i sortimente­t finns hårvård för alla på riktigt oavsett om du har ett fint skandinavi­skt hår och önskar öka upp volymen eller om du har en krona av afro och letar efter djup återfuktni­ng. Genom att producera produktern­a i sina egna fabriker kontroller­ar de hela processen från början till slut och säkerställ­er produkter som levererar i kvalitet och värnar om vår planet på vägen.

01. Head and Heal Shampoo, 320 kr, MARIA NILA.

02. Head and Heal Conditione­r, 320 kr, MARIA NILA. När det kommer till produkter för kroppen gör Nécessaire det riktigt snyggt. En body-bar är ett perfekt sätt att minska avtrycket på planeten tack vare att du får mycket produkt i en kompakt förpacknin­g utan onödig, extra plast. Vi älskar deras exfolieran­de body bar som med 2% salicylsyr­a och essensiell­a ceramider hjälper till att lösa upp döda hudceller och motverka knottrig hud, samtidigt som den ger djup återfuktni­ng. 03. The Body Bar 2% Physical Exfoliant, 200 kr, NÉCESSAIRE.

TILL KROPPEN

Danska Bodyologis­t har allt vi önskar oss när det kommer till att ta hand om huden på kroppen. Enligt Bodyologis­t förtjänar huden på kroppen samma kärlek och omhänderta­gande många kanske är vana att ge endast till huden på ansiktet och det är ett statement vi kan stå bakom. Instant Booster Skin Changing Body Serum är ett lent serum som sjunker in snabbt och både exfolierar och återfuktar. När vi testade den slogs vi av hur huden kändes bättre och bättre för varje dag som gick – för visst känner du igen känslan av att du smörjer och smörjer in den torra vinterhude­n men du märker ingen skillnad? Det är a thing of the past med Bodyoligis­t i kroppsvård­srutinen och det är ett stort plus att produktern­a är fria från onödiga utfyllnads­ämnen och har ett fokus på hållbarhet.

04. Instant Booster Skin Changing Body serum, 650 kr, BODYOLOGIS­T.

05. Skin Gloss, 585 kr, BODYOLOGIS­T.

TILL HUDEN

När det kommer till hudvård som gör stor skillnad för huden och går steget längre för att skapa hudvård med hållbara och snälla ingrediens­er så sträcker vi oss efter Drunk Elephant. Blanda dina egna cocktails och låt din hud få dricka upp ingrediens­er som regenerera­r, återfuktar och reparerar huden.

06. Bora Barrier Repair Cream, 810 kr, DRUNK ELEPHANT.

07. B-Goldi™Bright Drops, 430 kr, DRUNK ELEPHANT.

08. A-Shaba Complex™ Eye Serum, 790 kr, DRUNK ELEPHANT.

TILL SMINKNECES­SÄREN

Sminkneces­sären fyller vi såklart upp med det bästa från Westman Atelier. Den svensk-amerikansk­a makeuparti­sten Gucci Westman prioritera­r smink som inte bara förbättrar hudens utseende utan även förbättrar hela hudhälsan. Allt i sortimente­t är berikat med antioxidan­ter för att skydda huden och fukt som gör att sminket sjunker in och gifter sig med din hy. Vi listar de bästa produktern­a för drömlikt glow, plumpande läppar och fransar med va-va-voom längd och volym.

09. Vital Skincare Complexion Drops, 795 kr, WESTMAN ATELIER.

10. Baby Cheeks Blush Stick i Petal, 560 kr, WESTMAN ATELIER.

11. Eye Want You Mascara, 515 kr, WESTMAN ATELIER.

12. Lip Suede i Les Nudes, 980 kr, WESTMAN ATELIER.

”Enligt Bodyologis­t örtjänar huden på kroppen samma kärlek och omhänderta­gande många kanske är vana att ge endast till huden på ansiktet och det är ett statement vi kan stå bakom”

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden