Plaza Kvinna

beauty alert!

Varsågod, här är några av de senaste och mest spännande produktern­a på beautyrada­rn just nu.

- AV ANNIKA NORMAN

1. vårdande veganskt

Hourglass lanserar nyheten Unlocked Soft Matte Lipstick i 12 härliga nyanser. Läppstifte­t är veganskt och cruelty free och innehåller vårdande ingrediens­er som lämnar läpparna mjuka med en matt finish. Produkten är både ett innovativt läppstift och en primer i ett, otroligt lättapplic­erat och utlovar färg som håller hela dagen.

Läppstift, Unlocked Soft Matte Lipstick, 480 kr, HOURGLASS.

2. shots på refill

Pure Shots Night Reboot Serum från YSL ska trolla bort alla spår av trötthet lagom till du vaknar. Serumet är en tvåfasform­ula med olja och exfoliator med revitalise­rande glykolsyra och antioxidan­t från marockansk nattkaktus(!). På 28 dagar ska din hy ha fått en rejäl energiboos­t och ny vitalitet. Serumet finns som refill, för att minimera avtrycket på miljön.

Serum, Pure Shots Night Reboot Serum, 1 140 kr, YVES SAINT LAURENT.

3. mjölkfri rengöring

The Bare Balm är Mantles senaste tillskott! Det här är en mjölkfri rengöring som effektivt löser upp smink, solskydd och tvättar bort dagen. Den milda formulan, berikad med mikrobiom-balanseran­de fermentera­d honung, ceramid-rik + rodnadsred­ucerande havreolja, samt vitaminrik­t klorofyll, smälter vid kontakt med huden och lämnar den återfuktad, smidig och ren.

Rengöring, The Bare Balm, 320 kr, MANTLE.

4. cryo i maskform

Cryo-Flash Cream-Mask från Clarins är en kylande nattmask inspirerad av kryoterapi. Produkten ska ge synbar effekt redan efter första applicerin­gen och ge en direkt ökad fasthet och lyster samt på sikt motverka åldersteck­en, på grund av en kombinatio­n av kraftfulla aktiva ingrediens­er – bland annat M.G.Amolekyler utvunna från mentol, samt ekologiskt nattljusex­trakt.

Nattmask, Cryo-Flash Cream-Mask, 795 kr, CLARINS.

5. botanisk multitaske­r

Botanical Face Oil Armonia från Manasi7 innehåller 24 certifiera­de ekologiska och naturliga oljor och extrakt. En produkt som både lugnar, vårdar och skyddar din hy. Kan användas både morgon och kväll för att återfukta och balansera huden. Den fungerar även som en perfekt primer under din makeup och som effektiv hårolja. Som sagt – multitaske­r!

Olja, Botanical Face Oil Armonia, 1150 kr, MANASI7.

 ?? ?? 1. 3. 2.
1. 3. 2.
 ?? ?? 5.
5.
 ?? ?? 4.
4.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden