Plaza Magazine

SANDRA MOSH

-

Sandra Mosh ger oss house och techno. Antingen har du hört hennes dj-set i Elektronis­kt i P2 och i Musikguide­n i P3 eller så dansar du till hennes remix av Gnuccis Work! i sommar.

Kommer du vara ledig eller spela i sommar?

– Jag kommer inte spela så mycket utan stänga in mig i studion. Just nu remixar jag Kissey [tidigare Kissey Asplund], gör klart min ep och förbereder lanseringe­n av mitt egna skivbolag.

Vilken är din drömspelni­ng?

– Jag tror att alla som varit på Berghain/ Panorama Bar vill spela där och jag är inget undantag.

Ditt bästa sommartips?

– Om man som jag gärna äter italienskt så ska man besöka Di Penco nära Pildammspa­rken i Malmö. De serverar enkla italienska rätter. Det är billigt och jättegott och de har en bra uteserveri­ng i sommar.

Vilken spelning är din största hittills?

– När jag värmde upp Friends Arena för Swedish House Mafia under deras avskedstur­né. När man brukar spela för en publik på kanske 200–1 000 personer är det rätt intressant att plötsligt stå där inför 35 000 människor.

Klubbspeln­ing eller festivalsp­elning?

– De är båda fina på sitt sätt. Om det är fantastisk­t väder och bra stämning är en festivalsp­elning utomhus rätt svår att slå. Min spelning på Lundakarne­valen nu i maj var precis så. Det hade varit soligt och fint hela dagen så publiken var överpeppad­e och ville aldrig gå hem.

Favoritsom­marplagg?

– Jag tänker glida runt i en sval långkjol med ett par sandaler och en crop top.

Bästa sommaracce­ssoaren?

– Solkräm med solfaktor 30, minst.

Vad har du på fötterna?

– Maxi UV pink flat sandals från JuJu. Så nöjd med detta inköp, de är så himla söta.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden