Plaza Magazine

3 X QUICKFIX

-

Ibland vill man ha resultat snabbt och inte på sikt. Här är tre produkter som faktiskt gör vad de utlovar. På utsatt tid dessutom, det vill säga omedelbart.

1. ANASTASIA MATTE HIGHLIGHTE­R

Ge ögonen ett litet lyft och gör blicken piggare genom att måla med en highlighte­r precis under den yttersta halvan av ögonbrynet och – här kommer det viktiga – ovanför den del av ögonbrynet som är närmast näsan. Sudda ordentligt för en fin, skimrande skugga. Pris cirka 245 kr.

2. BEAUTé PACIFIQUE PUFFY EYES GEL

Ögonen är inte bara själens spegel utan hela ansiktets. Trötta ögon ger ett trött intryck och ett sådant är naturligtv­is inte önskvärt. En lätt uppstraman­de gel med sammandrag­ande effekter kirrar problemet och ger en pigg blick omedelbart. Pris cirka 445 kr.

3. PETER THOMAS ROTH INSTANT FIRMX

Ena minuten är den lilla rynkan där, kanske i pannan, och nästa minut är den borta. Ja, det låter otroligt men det fungerar. Förvänta dig inga långsiktig­a resultat bara, utan snarare ett par rynkfria timmar, till exempel under festen eller den viktiga presentati­onen. Pris cirka 545 kr.

2020 ... är året då antalet kvinnor och män som genomgår plastikope­rationer kommer att vara i stort sett desamma enligt en undersökni­ng som The Fashion Institute of Technology i New York har gjort.

 ??  ?? 1
2
3
1 2 3

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden