Plaza Magazine

Svart på vitt

MODECHEFEN ROBERT NORDBERGS SJÄLVKLARA FAVORITER

-

SUPREME SNEAKER

Den handgjorda sneakern Supreme hi av lyxigaste skinn kommer från det Sverigebas­erade märket Jim Rickey. Pris 1 200 kr. www.jimrickey.com

SITT FINT

Sitter vackert gör man i Hans Wegners stol Flagglines­tolen – som, precis som namnet antyder, består av flagglina som formgivare­n spänt runt en metallstom­me och iklätt fårskinnsp­äls. Din för cirka 72 000 kronor.

NYA BÅGAR

Nu har jag progressiv­a glas i mina bågar för första gången, så jag valde dessa stilrena glasögon från Persol. Pris 2 200 kr.

WHEN IN MILAN

Det är på innergårda­rna, bakom portar och valv, som det vackraste i Milano finns. En av mina favoritres­tauranger, Il Salumaio di Montenapol­eone, ligger på en drömlik innergård som bara i sig är en upplevelse. www.ilsalumaio­dimontenap­oleone.it

HABEGÄR

Den här säsongen är det Fendi som står för den snyggaste accessoare­n. Det italienska modehusets pälskrage är en av mina absoluta favoriter i höst och jag väljer att fortsätta drömma om den trots att plånboken säger nej.

RAF SIMONS & STERLING RUBY

Raf Simons samarbete med konstnären Sterling Ruby har resulterat i en häpnadsväc­kande upplaga av högst limiterade plagg som kostar allt från 20 000 till 200 000 kronor. Just denna rock ligger på cirka 21 000 kronor.

STIL MED KROKODIL

Backpacka med stil – och krokodil. Denna ryggsäck av finaste krokodilsk­inn kommer från Santiago Gonzalez. Pris 43 500 kr.

 ??  ?? 2
2
 ??  ?? 1
1
 ??  ?? 7
7
 ??  ?? 5
5
 ??  ?? 4
4
 ??  ?? 3
3
 ??  ?? 6
6
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden