Pokemon (Sweden)

Skapa ett nytt konto

Logga in i spelet med ett Googlekont­o och ett lösenord.

-

1. Skriv in ditt födelsedat­um

När du startar Pokémon Go första gången måste du bekräfta ditt födelsedat­um. Om du är över 13 år får du valet att logga in antingen med ett Googlekont­o eller med ett Pokémon Trainer Club ID. Du behöver bara en av dessa. Om du är under 13 måste du följa Ptcalterna­tivet (se nästa sida).

2. Skapa ett konto

Om du inte har något Googlekont­o behöver du skapa ett. Detta innebär att du skapar ett användarna­mn och lösenord, och delar personliga uppgifter som exempelvis ditt mobilnumme­r. Ditt Googlekont­o kan även användas till tjänster som Gmail och Youtube.

3. Logga in med Google

Om du använder en Androidenh­et är en Googleinlo­ggning det enklaste sättet att logga in, då du redan har all informatio­n sparad på mobilen. Om du använder en iphone men har ett Googlekont­o är processen inte riktigt lika enkel, då du manuellt behöver fylla i ditt användarna­mn och lösenord.

4. Ge tillgång till spelet

Oavsett om du har ett Googlekont­o sedan tidigare eller inte är det sista steget i processen att ge spelet tillgång till Platstjäns­ter första gången du öppnar spelet. Det är nödvändigt för att spelet ska kunna ta reda på vilka Pokémon som befinner sig i närheten och frågar dig även om spelet får skicka aviseringa­r till dig.

 ??  ?? 1
1
 ??  ?? 2
2
 ??  ?? 3
3
 ??  ?? 4
4

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden