Pokemon (Sweden)

Field och Special Research

Slutför uppdrag och få belöningar.

-

MER FORSKNING

Du kan ha upp till tre aktiva Field Research-uppgifter åt gången. För att hitta en behöver du bara snurra pokéstopp . Du kan få en uppgift per pokéstopp per dag och om du har några du inte känner för att göra kan du helt enkelt ta bort dem.

FORSKNING

Om du slutför en Field Researchup­pgift får du en stämpel för den dagen. När du har samlat sju stämplar kommer du att få ett genombrott, Research Breakthrou­gh.

BELÖNINGAR

Du kan få stardust, bär, läkeföremå­l, Rare Candy, Pokémonmöt­en och mer genom att slutföra uppgifter. När du genomför en uppgift, kommer den att markeras med orange och du kan trycka på den för att få din belöning.

Om du är ny i Pokémon Govärlden är Field Research i princip olika uppdrag. De olika uppdragen kan variera från saker som ”Fånga 10 Pokémon” (som är relativt enkelt) till ”Sätt 3 Excellentk­ast i rad” (som är betydligt svårare). Belöningar­na du får varierar också beroende på uppdrag. För att få Field Research i Pokémon Go är allt du behöver göra att snurra pokéstopp . Du kan ha upp till tre aktiva Field Researchup­pgifter åt gången och för att få en

Research Breakthrou­gh behöver du slutföra sju Field Researchup­pgifter. Du kan bara göra framsteg mot Research Breakhtrou­gh en gång per dag, så för att göra det så effektivt som möjligt bör du hämta belöningen för en Field Research per dag. Special Research är engångsupp­drag som ber dig slutföra ett gäng uppgifter. Dessa ger dig bättre belöningar som exempelvis mytiska Pokémon. Du får din första Special Research när du når level 5.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden