Premier League Omstart

SÅBRAHAR LAGETVARIT: 15 ?+

-

MÅLVAKTER ?+?+?+

Efter att Nick Pope förlorade hela förra säsongen då han var skadad, har han den här återigen varit det givna förstavale­t i mål. Och Pope har varit lika trygg och solid som tidigare.

FÖRSVAR ?+?+

Mittbacksd­uon – och snart Premier League-instansen – Tarkowski/Mee gör ännu en stabil säsong längst bak. Fortfarand­e är det ytterposit­ionerna som varit svagare. Rutinerade nyförvärve­t Pieters hade man nog hoppats mer på.

MITTFÄLT ?+?+?+

Cork har fotsatt slitit hårt på mitten, maratonspe­laren ger möjlighet för Westwood och McNeil att gå framåt på planen och använda sina assistfött­er.

ANFALL ?+?+?+?+

Förra säsongens anfallsduo Wood och Barnes fick till den här sällskap av hemvändand­e Jay Rodriguez. Enskilt kanske inte de största namnen, men Rodriguez mångsidigh­et har kompletter­at de fysiskt tunga pjäserna Wood och Barnes och gett Dyche möjlighet att rotera mer. Duon Wood/Barnes stod för 22 mål sammanlagt förra säsongen. Trion Wood/Barnes/Rodriguez nådde den siffran på 29 omgångar.

TRÄNARE ?+?+?+

Ännu en säsong då Burnley var uträknat inför den, även om man borde veta vad man får av Sean Dyches Burnley vid det här laget. Ramstarkt och svårhanter­at, men samtidigt med en poängvinna­nde offensiv som än en gång gett Burnley en stabil tillvaro i mitten av tabellen.

nnnnn

80 50

30 90 11 1 92 50 10 2 7 1 40

11 3 40 73 00 12 1 12 0 7 1 40

92 92 9 1 4 1 82 85

Spanien Argentina

Tyskland Spanien Frankrike England Danmark Spanien England Italien

Italien Frankrike England England Kroatien England USA Skottland

England Brasilien Spanien Frankrike England Belgien

lll⬛ Spelare som är/varit inne på lån: Everton (spelade fem matcher för Crystal Palace men blev sedan skadad och återvände till Everton. Spelare som är/varit ute på lån: Trabzonspo­r (till 30 juni 2021). Sheffield Wednesday. Rakow Czestochow­a. Alloa. Newport. Hampton & Richmond. Margate. Spelare vars kontrakt går ut i sommar: (tredjemålv­akt),

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden