Premier League - Bibeln

SÅBRAÄR LAGET: 22

-

MÅLVAKTER

■ Bernd Leno är en målvakt i toppklass, men hade ingen vidare hjälp av försvaret i fjol. Sex hållna nollor då bör ökas på rejält i år om Arsenal ska kunna hota om en topp fyra-placering. Martínez är okej.

FÖRSVAR

■ Oavsett om det blir en tre- eller fyrbacksli­nje måste saker och ting stagas upp här. Koscielny är borta, Holding tillbaka igen. Kan Chambers skänka mer defensiv kvalitet? Saknas en ledartyp.

MITTFÄLT

■ Tungt att tappa Ramsey, men Dani Ceballos bör kunna ersätta honom under den kommande säsongen. Frågetecke­n för vilken hans position blir, och än mer var Emery gör av Mesut Özil?

ANFALL

■ Toppklass på både Lacazette och Aubameyang, men bakom dem är det tunt. Arsenal hade behövt ytterligar­e en spelare som kan ersätta vid skador och avstängnin­gar. Problemet kan minimeras om Lacazette är ensam på topp.

RUTIN

■ Ganska låg snittålder på truppen, men den har hunnit bli rätt samspelt nu. Gott med rutin från finalplats­en i Europa League i fjol också. Nyckelspel­arna vet vad som krävs för att lyckas i Premier League.

TRÄNARE

■ En cuptränare av rang och efter framgångar­na i Sevilla tog Unai Emery också Arsenal till Europa League-final i fjol. Vann ligan med PSG, så framgångar har definitivt inte saknats. Tar han Arsenal till CL?

 ??  ?? Lacazette.
Lacazette.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden