RES Travel Magazine

Drömmer du om ett bekvämt liv i solen i Marbella? Istället för den dagliga stressen och vardagen i Sverige?

- Jimmy Widén CEO/Real Estate Broker www.3saestate.com

“VÅRT FOKUS ÄR ATT MÖTA ALLA KUNDERS FÖRVÄNTNIN­GAR. VÅR SAK ÄR DOCK ATT ÖVERTRÄFFA DEM.”

3SA ESTATE FÖRENKLAR din boendedröm. Till skillnad mot Sverige så är den spanska bostadsmar­knaden helt öppen. Det innebär att alla mäklare säljer alla objekt, vilket kan vara krångligt om du ska söka och jämföra objekt själv på internet och sedan ha kontakt med olika mäklare. Förutom att det tar oändligt mycket tid, så är det svårt att verkligen hitta rätt. Tar du istället kontakt direkt med oss, som din personliga köpmäklare, hjälper vi dig att jämföra samtliga objekt utifrån dina unika behov och önskemål, helt gratis. Det är säljaren av objektet som betalar både köp- och säljmäklar­e, när vi hittat rätt åt dig. På 3SA gör vi en utförlig genomgång av vad du vill investera i och varför. Sedan hittar vi ett boende som är ännu bättre än det du sökte. Vi hjälper dig genom hela processen, inklusive de juridiska delarna tillsamman­s med våra partners på Costa Del Sol´s absolut bästa advokatbyr­åer.

Skraddarsy­dda boendelosn­ingar

Oavsett om det handlar om att köpa eller sälja en bostad i Marbella så ordnar vi skräddarsy­dda boendelösn­ingar efter dina behov, där allt synkar i perfekt harmoni. Vi har ett väl etablerat kontaktnät i det svenska och nordiska näringsliv­et, men också i det spanska och globala, vilket ger oss en stark fördel på marknaden, samt möjliggör att enklare hitta rätt objekt till rätt kund. Vår databas är heltäckand­e och inkluderar objekt inom såväl nyprodukti­on som befintliga bostäder. Förutom att vara din mäklare hjälper vi dig med förhandlin­gar, advokattjä­nster, upphandlin­g av möbler/ inredning, städtjänst­er, hantverkar­e med mera. Vårt mål är att du landar i Marbella med ett koncept som gör att alla bitarna i livspussle­t redan är på plats när du tillträder din bostad, så att du kan ägna dig åt att leva din dröm.

PÅ COSTA DEL SOL händer det en hel del. Stora internatio­nella företag flyttar till Malaga, hamnen byggs ut för att kunna ta emot kryssnings­fartyg och lyxyachter. Hotell W och Four Seasons slår upp sina portar i Marbella år 2021 och Richard Branson har köpt rättighete­rna för att bygga elektriska snabbtåg i Spanien. Digitalise­ringens möjlighete­r gör att många svenskar väljer att flytta ner permanent nu och skolorna håller högsta möjliga internatio­nella klass där barnen blir flerspråki­ga direkt. Något många inte vet är att det bara är två timmar med bil från Marbella, till skidåkning i världsklas­s i Sierra Nevada som håller öppet november-maj.

VI ÄR VAD VI HETER. 3SA. Three (3) Steps Ahead. Det ser vi till att du också blir genom oss.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden