RES Travel Magazine

Men det är jag som ska tacka!

- Allt-i-allo

Det händer ofta att jag blir varm i hjärtat. Många hör av sig till oss om hur tacksamma de är för att Rosa Bussarna har funnits i deras liv. Visst uppskattar jag att våra resor har lockat många människor som tycker om äventyr och exotiska resor. Men att få höra att Rosa Bussarna har påverkat mångas liv på ett positivt sätt och att våra resor har skänkt glädje till resenärern­a är guld värt.

När jag körde buss till Indien första gången var syftet enkelt och tydligt: upptäck och ha roligt! En buss blev två bussar, två bussar blev tre. Rosa Bussarnas familj växte och utbudet av resor blev större. Numera åker

vi inte bara i våra klassiska rosa bussar. Vitarossfr­ammedflyg, båtar och tåg. Och vi bor inte längre bara på bussarna, utan även på hotell. På resorna får man vänner för livet. Man får helt enkelt en familj som man reser med, skrattar med, äter med, sover med och delar glädje med. Många har till och med hittat kärleken på våra rosa resor.

Är du kanske en av alla som besökt Taj Mahal? Som har åkt Transsibir­iska järnvägen? Suttit öga mot öga med en bergsgoril­la? Bestigit Kilimanjar­o? Badat i varma källor på Island?

I år fyller Rosa Bussarna 50år. Men det betyder inte att vi drar ner på tempot, utan vi fortsätter att planera och drömma om nya äventyrlig­a resmål. För mig är det viktigt att alla har kul och att var och en känner sig välkommen in i familjen.

Med denna broschyr hoppas jag och mina medarbetar­e att kunna ge dig inspiratio­n. För dig som redan är en ”pinkare” (så kallas de som åkt med oss tidigare)finnsnyare­sorattuppt­äcka. För dig som är ny hos oss, extra varmt välkommen. Har du äventyrslu­sten så har vi resorna för dig.

Och till er alla som har uttryckt sin tacksamhet och kärlek till Rosa Bussarna genom åren, säger jag en gång till, det är jag som ska tacka!

 ??  ?? – Glöm inte att leka, sa Bill. – Leka och ha kul på äventyr, sa Bull.
– Glöm inte att leka, sa Bill. – Leka och ha kul på äventyr, sa Bull.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden