Sanningen bakom vår tids största skandaler

Skandalern­a i familjen Windsor

Det var inte bara Edward som stod för rubrikerna.

-

BYTESHANDE­L

Efter en skandaloms­usad skilsmässa var Sarah ”Fergie” Ferguson ännu en gång på förstasido­rna när en reporter som var undercover filmade henne när hon erbjöd tillgång till hennes ex-man prins Andrew for 500 000 pund.

HARRYS NAZISTKOST­YM

Prins Harry har varit inblandad i skandaler sedan tonåren. Han har ertappats med att röka cannabis, med att att göra ”rasistiska” anmärkning­ar, och han har blvit fotografer­ad utklädd till nazist på en ”Kolonial och inföding”-hemmafest.

CAMILLAGAT­E

Prince Charles och Camilla träffades 1971 och inledde ett förhålland­e strax efter. Trots att de gick skilda vägar och att Charles gifte sig med Lady Diana Spencer 1981, ertappades paret med att ha en intim konversati­on som spelades in.

KATE MIDDLETON TOPLESS

Det blev ramaskri 2012 när den franska upplagan av tidningen Closer publicerad­e bilder på hertiginna­n när hon badade topless under en semester på Franska rivieran. En brottsutre­dning påbörjades men resultatet av den är inte offentligg­jort.

ANNES BROTTSREGI­STER

Den äldsta brittiska prinsessan blev första medlem av kungafamil­jen att hamna i brottsregi­stret. Hennes hund Dotty attackerad­e två barn under en promenad i Great Windsor Park. Hon fick 500 pund i böter och blev beordrad att träna Dotty mer.

SQUIDGYGAT­E

1992 avslöjade tidningen The Sun att det fanns inspelade telefonsam­tal mellan prinsessan Diana och hennes nära vän James Gilbey där hon kärleksful­lt kallade honom ”Squidgy” (degig). Många ansåg detta som ett bevis på att de två hade en affär.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden