SHL - Bibeln

BRÖDERNA SANDBERG OM VEM AV DEM SOM...

-

… ÄR DEN STÖRSTA SVÄRMORSDR­ÖMMEN?

Filip: – Haha, den var svår.

Christian: – Jättesvårt. Jag tror att vi båda är det? Du får ringa och kolla…

… ÄR DEN BÄSTE HOCKEYSPEL­AREN?

C: – Filip väntar bara på att jag ska säga att det är han.

F: – Jag säger att det är ”Chrille”. Vi spelar på helt olika positioner, men jag hade inte kunnat göra det som han gör som center.

… ÄR BÄST PÅ ATT LAGA MAT?

F: – Christian, absolut.

C: – Haha, ja jag är helt överlägsen. Fast Filip kan laga mat om han ger sig fan på det. Men det händer inte alltför ofta. Jag lagar mycket mat, och tycker det är ganska kul.

… ÄR MEST EKONOMISK?

F: – Ekonomisk?

C: – Alltså, jag hävdar ju att jag är den mest ekonomiske av oss. Men inte att jag på något sätt går åt snålhållet. Men jag är smart och värdesätte­r saker och ting.

F: – Ja, jag håller med. Han är sju år äldre, jag skulle vilja se hur han var med pengar för sju år sedan. Eller hur jag är om sju år. Men han är inte snål, bara smart. Det är svårt att inte vara snål, men ekonomisk. Men han löser det.

… ÄR SLARVIGAST DÄR HEMMA?

F: – Christian, 100 procent. Fast menar du våra egna utrymmen, eller räknas hela familjens grejer in? Jag har så lite plats hemma, så är det bara vi så är han kanske lite bättre. Men i det stora hela så är det mycket finare hemma hos oss.

C: – Ska du blanda in ungarna och skylla på dem nu?

… ÄR DEN MEST HÅRDSKJUTA­NDE?

F: – ”Chrille”.

C: – Ja, om jag får ordning på bitarna så skulle det nog kunna bli hårt.

F: – Jag skulle säga att jag har ett snyggare skott, lite skönare release, än vad han har. Men han är helt klart rivigare, det är mer tryck i grejerna.

… HAR FLEST HOCKEYPRIS­ER FRÅN UNGDOMSÅRE­N STÅENDE FRAMME I BOKHYLLAN?

C: – Filip, 100 procent.

För att han har vunnit mer?

C: – För att jag är sju år äldre. Mina grejer ligger ännu längre ner i byrålådan.

F: – Ja, och min årskurs var ganska bra.

… ÄR MEST BEREST?

F: – Christian. Han har varit på flest ställen och gjort många längre resor.

C: – Det är samma där som när vi pratade om ekonomin. Vi värdesätte­r saker, jag och min fru har rest mycket, sånt värdesätte­r jag. Vi har gjort några fantastisk­a resor.

F: – … Och jag åker till samma ställe i Grekland sju år i rad…

 ??  ?? ...Filip som kom dit redan som junior och med undantag av ett äventyr i Nordamerik­a och ett kortare lån i Västerås varit klubben trogen sedan 2010.
...Filip som kom dit redan som junior och med undantag av ett äventyr i Nordamerik­a och ett kortare lån i Västerås varit klubben trogen sedan 2010.
 ??  ?? Efter 20 år i AIK – ungdomsåre­n inräknade – lämnade Christian i somras klubben för spel i SHL och HV71 tillsamman­s med lillebrors­an...
Efter 20 år i AIK – ungdomsåre­n inräknade – lämnade Christian i somras klubben för spel i SHL och HV71 tillsamman­s med lillebrors­an...
 ??  ?? Christian Sandberg.
Filip Sandberg.
Christian Sandberg. Filip Sandberg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden