Mitt i Skarholmen

När jag först fick henne på mitt bröst gick jag sönder.

Grace Caspers vågar prata om det ofattbara – att förlora ett ofött barn.

- Henrik Lindstedt

Myriam Hernandez är en av Chiles största sångerskor och just nu på Europaturn­é. I sista minuten står det klart att hon svänger förbi Sverige. Till Globen? Scandinavi­um? Nä, till Exploria i Fittja. FITTJA Den 2 december kommer den chilenska sångerskan Myriam Hernandez till Sverige för en sista minutenspe­lning på Exploria i Fittja. Bland svenskchil­enare har nyheten att sångerskan och stjärnan Myriam Hernandez ska spela i Sverige slagit ner som en bomb.

Alla inom den chilenska gruppen talar om det här just nu.

En som är väldigt glad är Fittjabon och svenskchil­enaren Patricia Palma. – Jag har växt upp med hennes musik eftersom mamma älskar henne. Hon är skitstor i Sydamerika. Hon är typ Chiles Mariah Carey. Alla inom den chilenska gruppen talar om det här just nu, säger hon. Myriam Hernandez slog igenom redan som 11-åring på 80-talet och blev en stor stjärna med smäktande ballader på 90-talet. Men att hon ska spela just i Fittja verkar inte alla gilla. – Hon är ett så pass stort namn i Chile att folk trodde det var ett skämt först, att hon skulle komma till Fittja liksom, säger Patricia Palma. Bokningsan­svariga på Exploria Paula Rivera bekräftar detta. – Folk har ringt och inte trott att det är sant. De tycker att hon borde spela i Globen. Fittja har ju inte så bra rykte, säger hon.

 ??  ??
 ?? FOTO: JORGE MORALES PIDERIT/WIKIMEDIA COMMONS ?? ”Folk tror inte att det är sant att hon ska spela i Fittja,” säger hennes barndomsfa­n Patricia Palma.
FOTO: JORGE MORALES PIDERIT/WIKIMEDIA COMMONS ”Folk tror inte att det är sant att hon ska spela i Fittja,” säger hennes barndomsfa­n Patricia Palma.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden