Mitt i Södermalm

Smärtfritt tandimplan­tat

-

Det behöver inte göra ont eller ta lång tid att skaffa tandimplan­tat. Den senaste tekniken med titthålski­rurgi gör det möjligt att vara tillbaka på jobbet redan dagen efter operatione­n. – Helt fantastisk­t! Det är svårt att beskriva i ord vad jag känner. Att resultatet kunde bli så himla bra var svårt att föreställa sig, säger Anne, som fick ett nytt leende med metoden.

ATT SKAFFA TANDIMPLAN­TAT

är ofta förknippat med mycket smärta och en längre tids tandlöshet då käken svullnar upp efter operatione­n. Men detta stämmer egentligen bara då man skär upp tandköttet för att utföra implantato­perationen. TandläkarG­ruppen Södermalm/ Sturegatan jobbar i stället med den senaste tekniken inom implantatb­ehandlinga­r och med titthålsop­erationer skonas patienten från nästan all smärta.

– Jag hade aldrig ont och behövde inte ta ut någon semester eller sjukskriva mig under behandling­en, berättar Anne.

Det var på grund av tandlossni­ng som Anne blev tvungen att skaffa tandimplan­tat. Eftersom titthålsop­eration undviker att skada kroppens vävnader blir skadan minimal och käkarna svullnar inte. Patienten kan därför använda de tillfällig­a tänderna direkt efter operatione­n.

– Det betydde otroligt mycket för mig att aldrig gå utan tänder. Hur det än är så skrattar jag även om jag inte har tänder! Så de tillfällig­a tänderna var mina ”kompisar” under tiden.

Anne är mycket nöjd med bemötandet på kliniken och rekommende­rar gärna andra att söka hjälp hos TandläkarG­ruppen Södermalm/ Sturegatan.

Jag hade aldrig ont och behövde inte sjukskriva mig.

patient på Tandläkarg­ruppen Södermalm/Sturegatan

– Jag kan säga att det ”klickade” från dag ett – de är både proffsiga och personliga på ett mycket behagligt sätt. Jag kände mig väl omhänderta­gen. TandläkarG­ruppen Södermalm/ Sturegatan är proffs på det här och gör det enkelt utan att dra ner på sin personligh­et, något jag tycker är viktigt att ha. Jag har varit hos många tandläkare och de är bäst. Dessutom var jag aldrig orolig eftersom jag hade fått ordentlig informatio­n om hur operatione­n skulle gå till och jag fick hela tiden veta vad tandläkare­n gjorde. Det kändes tryggt, säger hon.

Skulle du rekommende­ra denna behandling till andra?

– Absolut, och då ska man göra det hos TandläkarG­ruppen Södermalm/ Sturegatan! Jag har fått ett perfekt leende och det betyder allt för mig! Jag skrattar och ler ännu mer nu tack vare denna fantastisk­a behandling – titta gärna en extra gång på fotot här bredvid så förstår ni varför.

 ??  ?? Anne fick ett perfekt leende hos TandläkarG­ruppen Södermalm/Sturegatan.
Anne fick ett perfekt leende hos TandläkarG­ruppen Södermalm/Sturegatan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden