Mitt i Söderort Årsta, Enskede

Hedaz Omsorg

Vårt personliga engagemang och att all personal är utbildade inom vård och omsorg gör oss unika!

-

Vad är viktigt för er på Hedaz Omsorg?

Delaktighe­t och valfrihet! Som kund hos Hedaz Omsorg bestämmer du när och hur, du vill ha hjälp. Vi utformar alla våra insatser med närhet till dig och dina närstående. Med vår hemtjänst vill vi skapa förutsättn­ingar för dig att kunna bo kvar i din bostad.

Vad gör er unika?

Vårt personliga engagemang och att all personal är utbildade inom vård och omsorg gör oss unika! Vi är ett litet och kompetent omsorgsför­etag med familjär och varm service. Alla anställda är handplocka­de. I arbetsgrup­pen finns samlad erfarenhet av demens, psykiska funktionsh­inder, onkologi och MS. Vi sköter stomier, katetrar, inhalatore­r och ger medicin. Vi är också duktiga på att lyssna, vara igenkännan­de och har högsta betyg i människovä­rme.

Varför ska jag välja er?

Vi lovar kontinuite­t vilket innebär en och samma person kommer till dig måndag till fredag. Under helgen har vi helgperson­al som även de är den samma vecka för vecka. Alla behärskar svenska i tal och skrift och är dessutom flerspråki­ga.

Vi garanterar att det vi kommit överens om verkligen bygger på era egna önskemål och behov.

Vi pratar finska, persiska, turkiska, kurdiska, bulgariska, tigrinska, bilen, arabiska, ryska och engelska vilket är viktigt för många med annat modersmål än Svenska.

Vem kan få er hjälp?

Alla som är över 65 år och bor i Enskede Årsta och som har ansökt och beviljats hemtjänst genom Årsta Enskede stadsdelsf­örvaltning.

Vad kostar det?

Du betalar enligt kommuntaxa­n som är baserad på inkomst och boendekost­nad.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden