Mitt i Söderort Årsta, Enskede

Smärtfritt tandimplan­tat

-

Det behöver inte göra ont eller ta lång tid att skaffa tandimplan­tat. Den senaste tekniken med titthålski­rurgi gör det möjligt att vara tillbaka på jobbet redan dagen efter operatione­n. – Helt fantastisk­t! Det är svårt att beskriva i ord vad jag känner. Att resultatet kunde bli så himla bra var svårt att föreställa sig, säger Anne, som fick ett nytt leende med metoden.

Jag hade aldrig ont och behövde inte sjukskriva mig. Anne, patient på Tandläkarg­ruppen Södermalm/Sturegatan

ATT SKAFFA TANDIMPLAN­TAT

är ofta förknippat med mycket smärta och en längre tids tandlöshet då käken svullnar upp efter operatione­n. Men detta stämmer egentligen bara då man skär upp tandköttet för att utföra implantato­perationen. TandläkarG­ruppen Södermalm/ Sturegatan jobbar i stället med den senaste tekniken inom implantatb­ehandlinga­r och med titthålsop­erationer skonas patienten från nästan all smärta.

– Jag hade aldrig ont och behövde inte ta ut någon semester eller sjukskriva mig under behandling­en, berättar Anne.

Det var på grund av tandlossni­ng som Anne blev tvungen att skaffa tandimplan­tat. Eftersom titthålsop­eration undviker att skada kroppens vävnader blir skadan minimal och käkarna svullnar inte. Patienten kan därför använda de tillfällig­a tänderna direkt efter operatione­n.

– Det betydde otroligt mycket för mig att aldrig gå utan tänder. Hur det än är så skrattar jag även om jag inte har tänder! Så de tillfällig­a tänderna var mina ”kompisar” under tiden.

Anne är mycket nöjd med bemötandet på kliniken och rekommende­rar gärna andra att söka hjälp hos TandläkarG­ruppen Södermalm/ Sturegatan.

– Jag kan säga att det ”klickade” från dag ett – de är både proffsiga och personliga på ett mycket behagligt sätt. Jag kände mig väl omhänderta­gen. TandläkarG­ruppen Södermalm/ Sturegatan är proffs på det här och gör det enkelt utan att dra ner på sin personligh­et, något jag tycker är viktigt att ha. Jag har varit hos många tandläkare och de är bäst. Dessutom var jag aldrig orolig eftersom jag hade fått ordentlig informatio­n om hur operatione­n skulle gå till och jag fick hela tiden veta vad tandläkare­n gjorde. Det kändes tryggt, säger hon.

Skulle du rekommende­ra denna behandling till andra?

– Absolut, och då ska man göra det hos TandläkarG­ruppen Södermalm/ Sturegatan! Jag har fått ett perfekt leende och det betyder allt för mig! Jag skrattar och ler ännu mer nu tack vare denna fantastisk­a behandling – titta gärna en extra gång på fotot här bredvid så förstår ni varför. ●

 ?? ?? Vi erbjuder räntefri delbetalni­ng
Anne fick ett perfekt leende hos TandläkarG­ruppen Södermalm/Sturegatan.
Vi erbjuder räntefri delbetalni­ng Anne fick ett perfekt leende hos TandläkarG­ruppen Södermalm/Sturegatan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden