Mitt i Söderort Liljeholmen Älvsjö

Har du sett försvunne Bosse?

- Elin Jonsson 073-600 69 03 elin.jonsson@direktpres­s.se

Hunden Bosse från Hägersten är fortfarand­e försvunnen. Han försvann i samband med att hans husse dog i somras. Vi har pratat med Christa som är engagerad i letandet.

Hunden Bossen försvann i slutet av sommaren – i samband med att hans husse dog. Efter det har det kommit ett flertal tips om att man sett Bosse runtom i Hägersten.

Senaste tipset inkom 21 november och då ska han ha befunnit sig på Korpmossev­ägen i Hökmossen. Dock har inga tips lett till att Bosse kommit hem.

Bosses tidigare ägare var under en längre tid sjuk och under sommaren gick han bort. Christa Lindskog är en av de som hjälpte till med rastningen av Bosse under tiden tidigare husse inte mådde bra.

Det var när en annan hjälpsam bekant till den nu avlidne hussen var ute och gick med Bosse som han sprang bort.

– Så fort jag hörde att han var borta gjorde jag en efterlysni­ng på Facebook och många har varit väldigt hjälpsamma vilket är tacksamt, säger Christa Lindskog.

Vidare berättar Christa att den tidigare ägaren var otroligt mån om Bosse och menar att han aldrig skulle önskat att det gå såhär för Bosse.

– Jag börjar ge upp hoppet om att hitta Bosse. Han har ju varit borta i tre månader nu. Men är det så att han kommer fram så får han bo hos mig. Han känner ju mig och vi bor i samma område, säger Christa Lindskog.

Bosse är nio år och är en australisk rödhårig terrier. Christa hänvisar till Missing Dog Stockholms Facebooksi­da om man har sett Bosse.

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT ?? BORTA. Den nioåriga hunden Bosse är en australisk rödhårig terrier. Christa hänvisar till Missing Dog Stockholm om man sett Bosse.
FOTO: PRIVAT BORTA. Den nioåriga hunden Bosse är en australisk rödhårig terrier. Christa hänvisar till Missing Dog Stockholm om man sett Bosse.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden