Mitt i Söderort Liljeholmen Älvsjö

En konsertvår att se fram emot

Vår nöjesredak­tör Matilda Lundberg listar fem anledninga­r att längta lite extra till våren.

-

ANDERSON .PAAK & THE FREE NATIONALS

Jag kan satsa pengar på att det här kommer bli en kul spelning! Om du som jag missade Anderson .Paak på Way Out West 2016 har du chansen att dansa dig svettig på Annexet nu. Var: Annexet, Arenatorge­t 1. När: 5 mars, 19.30. Mer info och biljetter på livenation.se.

MAGGIE ROGERS

Kvinnan som fick Pharell Williams att gråta när han höll en klass för ett gäng elever på en amerikansk musikskola. Mötet, där han hör hennes låt för första gången, blev en viral video och starten på Maggie Rogers karriär. Jag såg henne på Debaser Strand i mars 2017, det var årets mysigaste och peppigaste spelning! Nu är hon tillbaka, den här gången ser du henne på Berns. Var: Berns, Näckströms­gatan 8. När: 8 mars, 20.00.

Mer info och biljetter på ticketmast­er.se.

FLORENCE + THE MACHINE

Florence Welch, sångaren i Florence + The Machine har en röst som är skör och mäktig på samma gång, och ska enligt vittnen vara någonting alldeles extra live. Var: Globen, Globentorg­et 2. När: 11 mars, 19.30 Mer info och biljetter på axs.com.

HIGHASAKIT­E

Har ärligt talat inte lyssnat på jättemånga av det norska indiebande­ts låtar. Men de jag har lyssnat på har agerat soundtrack till otaliga tunnelbane­resor till jobbet. Det vore fint att höra Ingrid Helene Håviks stämma live på Kägelbanan i vår. Var: Kägelbanan, Mosebacke torg När: 21 mars, 20.00.

Mer info och biljetter på kulturbola­get.se.

ERIK LUNDIN

Ingen är en lika skicklig textförfat­tare som Erik Lundin, och hiphoparen från Västerort hyllats för just sina texter som är personliga och politiska. Första mars släpps debutalbum­et ”Zebrapojke­n” och månaden efter står han på Vasateater­ns scen. Var: Vasateater­n, Vasagatan 19. När: 13 april 20:00

Mer info och biljetter på ticketmast­er.se.

 ?? FOTO: PRESSBILD ?? ANDERSON .PAAK kommer till Annexet den 5 mars.
FOTO: PRESSBILD ANDERSON .PAAK kommer till Annexet den 5 mars.
 ?? FOTO: ICON ?? FLORENCE WELCH sångaren i Florence + The Machine ser du på Globen den 11 mars.
FOTO: ICON FLORENCE WELCH sångaren i Florence + The Machine ser du på Globen den 11 mars.
 ?? FOTO: PRESSBILD ?? MAGGIE ROGERS spelar på Berns den 8 mars.
FOTO: PRESSBILD MAGGIE ROGERS spelar på Berns den 8 mars.
 ?? FOTO: PRESSBILD FOTO: PRESSBILD ?? Erik Lundin ser du på Vasa teatern 13 april. Highasakit­e spelar på Kägelbanan den 21 mars.
FOTO: PRESSBILD FOTO: PRESSBILD Erik Lundin ser du på Vasa teatern 13 april. Highasakit­e spelar på Kägelbanan den 21 mars.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden