Söndag (Aftonbladet)

Två dörrar innebär att du måste välja

-

? Hej Terry! Jag hade en så konstig, men tydlig dröm. Det känns som ett meddelande. Jag står i en litenhall och har två dörrar att välja på, jag öppnar den ena dörren som går till en lång, dyster sjukhuskor­ridor. Nej, dit vill jag inte. Jag öppnar den andra dörren som lederner för en trappa. Det är väldigt ljust och doftar gott. Det är ett bageri. Bagaren ska stänga och håller på att sopa golvet. Jag frågar om jag får gå ut genom dörren.Han ropar tillbaka mig och vill visatvå kort. På det ena är jag tillsamman­s med flera andra, men de står i skuggan. Mitt huvud är upplyst av ljus. Det andra kortet hinner jag inte se, för jag vaknar. Vad kan detta betyda? Är det bara en dröm utan betydelse eller vill den säga något? Jag är ganskadepr­imerad just nu. Bibbi

Terry: Hej Bibbi! Drömmar kan ge oss viktiga budskap från andevärlde­n. De ger oss ofta en inblick i vad som händer i vårt undermedve­tna.

Två dörrar innebär att du måste välja. Dörren du öppnade som ledde till en lång, dyster sjukhuskor­ridor tror jag handlar om minnen från det förflutna och rädslor som du bär med dig genom livet. Det kanske är dags att låta dem komma upp till ytan?

När du öppnade dörren till bageriet dök siffran två upp igen och du fick två fotografie­r. Det är kreativt att baka, och för mig handlar det om att du ska våga använda din kreativite­t.

Du såg ditt huvud som upplyst, medan de övriga stod i skuggan, det innebär att det finns människor som figurerat i ditt liv som måste komma ut ur skuggorna i ditt medvetande. Gamla minnen kan ofta göra att vi känner oss deprimerad­e utan att vi är medvetna om det. Jag har en känsla av att du är en väldigt kreativ person, men du använder inte den sidan så mycket som du borde göra.

Det andra fotografie­t fick du inteen chans att titta på. När jag tänker på det får jag en känsla av att du kommer att få ett svar, men det beror på om du vill använda din kreativite­t. Gör du det kommer livet att ge dig en ny bild av dig själv. Du kommer att se en positiv sida hos dig själv, som du inte varit medveten om tidigare.

 ?? Foto: THINKSTOCK ?? VAD MENAR BAGAREN? Bibbi träffar en bagare i sin dröm – vad betyder detta?
Foto: THINKSTOCK VAD MENAR BAGAREN? Bibbi träffar en bagare i sin dröm – vad betyder detta?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden