Söndag (Aftonbladet)

Så blir din vecka!

-

Väduren 21 MARS – 20 APRIL

Kärlek En skön, lekfull sommarveck­a med få problem. Du är på ett strålande humör och du har tur i kärlek. Ekonomi En härlig tid för shopping, särskilt om du föddes i mars. Du har en naturlig förmåga att göra fina fynd.

Oxen 21 APRIL — 21 MAJ

Kärlek En vardaglig vecka som fylls av småsaker som måste skötas om, både på jobbet och i ditt hem. Ekonomi Du tar nästa steg och förvandlar en tanke till ett projekt eller kanske till något ännu större. Viktig vecka.

Tvillingar­na 22 MAJ — 21 JUNI

Kärlek Möjligen störs kärlekslyc­kan lite av alla lockande sommarnöje­n men detta är en underbar sommarveck­a. Ekonomi Små problem löser sig och saker som du har väntat på händer äntligen. Du har medvind hela veckan.

Kräftan 22 JUNI — 22 JULI

Kärlek Väntans tider. Du förväntar dig en romantisk sommar men just nu händer ingenting. Bara dagdrömmar. Ekonomi Inga dåliga nyheter men du blir ändå lite snopen för du hade väntat dig en betydligt mer lönsam vecka.

Lejonet 23 JULI — 23 AUG

Kärlek En romantisk vecka som blir ännu bättre om du kombinerar ditt kärleksliv med sommarnöje­n utomhus. Ekonomi Äntligen löser sig en del av de envisa problem som har plågat dig under försommare­n. Du blir glad.

Jungfrun 24 AUG — 23 SEP

Kärlek Du behöver utrymme. Just nu fungerar du helt enkelt bäst på egen hand, att samarbeta går dåligt. Ekonomi Något går galet och ett inköp eller avtal visar sig innebära massor av utgifter och krångel. Trist.

Vågen 24 SEP — 23 OKT

Kärlek Du tänker framåt och du är nöjd med dina framtidsut­sikter. En fin vecka för löften och stora ord. Ekonomi Nya möjlighete­r öppnar sig men du tvekar. Din plan var att satsa nytt till hösten, du vill inte tänka om.

Skorpionen 24 OKT — 22 NOV

Kärlek Hela veckan är det nostalgi som gäller. Gamla drömmar, barndomsvä­nner, platser som du har älskat. Ekonomi Det händer inte så mycket och det beror på att du lägger ner mer tid på det förflutna än på framtiden.

Skytten 23 NOV — 21 DEC

Kärlek Kaosartad vecka med passion, lidelse och trassel i en enda röra. Räkna med förstklass­iga missförstå­nd. Ekonomi Ett erbjudande dyker upp som en blixt från klar himmel och du vet inte alls om du borde nappa eller ej.

Stenbocken 22 DEC — 20 JAN

Kärlek Allt cirklar kring familjeliv, släktband, traditione­r. Visst blir det romantiskt ibland men inom den ramen. Ekonomi Du bromsar. Du känner att du behöver bättre överblick och mer kontroll innan du satsar på nya saker.

Vattumanne­n 21 JAN — 18 FEB

Kärlek Skön vecka med massor av romantik och med en bra chans att lösa gamla konflikter och bli av med dem. Ekonomi Det går lättare än du tror. En investerin­g ger utdelning direkt och ett problem löser sig av sig självt.

Fiskarna 19 FEB — 20 MARS

Kärlek Ingen enkel vecka. Det känns som om allt du säger blir granskat under mikroskop och det är inte roligt. Ekonomi Onödiga hinder och utgifter gör att du känner dig stressad och irriterad. Att sporta hjälper faktiskt.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden