Söndag (Aftonbladet)

”Hon vill inte skrämmas”

-

Hej Terry! En dag när jag moppade golvet under soffan kände jag något. Det var en rund klocka i trä. Den har legat i en byrålåda i många år och har aldrig varit framme. Jag satte upp den i köket och satte i batterier. Den gick, men stannade efter ett tag. Jag satte i nya batterier, men den levde sitt eget liv. Den stannade i dagar men startade alltid igen. Sedan den 23 december har den gått rätt.

Jag upptäckte också att någon bläddrat tillbaka sidor i boken jag läser varje kväll. Det var irriterand­e. Jag kollade att jag lade boken rätt, men det fortsatte.

Därefter har både min man och jag känt att det är någon som har strukit sig mot benet ett par gånger. Min man såg en skepnad på murstocken där kaminen står. Nu har jag någon som stryker mig lätt i pannan varje kväll när jag ska sova och jag ser en skugga vid sidan av sängen. Till och med när jag låg på sjukhus. Jag har också hört mitt namn sägas när jag låg och läste.

Jag tycker inte att det är obehagligt, men jag skulle så gärna vilja veta vad det är, om det är någon som vill säga något.

Hej Inger! Acceptera den vänliga besökaren. Vem det än är, så kommer hon med värme och kärlek. Hon vill absolut inte skrämma dig. Det känns som om hon gick bort för ungefär tre år sen. Det skulle inte förvåna mig om hon någon gång upplevt en trafikolyc­ka. Både du och din make betydde mycket för henne. Speciellt din make, skulle jag vilja säga. Hon berättar att han har funderat mycket på arbete och hon vill hjälpa honom genom att säga: ”Gå mot framtiden. Ta en risk!”

Kvinnan har inte tänkt lämna er, utan kommer att hålla ett öga på er. Hon vill tala om för er att hon är lycklig och mår bra. Sen visar hon att hon håller en bebis i sina armar. Av någon anledning får jag även upp ”Frankrike” hela tiden. Jag vet inte varför, men hon vill att jag nämner det. Jag hoppas att det här låter vettigt för er och att det hjälper er.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden