Söndag (Aftonbladet)

Hur vanligt är det att kvinnor vill ha trekant?

-

Min sambo och jag funderar på att ha trekant. Vad skulle det ge mig? Hon vill pröva två killar. Är det vanligt bland kvinnor att man drömmer om det? ”Tack på förhand”

Det är inte ovanligt att kvinnor fantiserar om två sexpartner­s på samma gång men långt ifrån alla gör fantasin till verklighet. Det låter som om detta helt är din sambos idé och du är tveksam till den. Att bjuda in fler personer till en intim stund kan verkligen vara känsligt och ingenting att rekommende­ra om du inte känner att det är någonting för dig också.

Jag tycker att ni båda ska prata om vad ni har för förväntnin­gar på detta och vad ni tänker er ska hända. Berätta om dina tvivel, men definiera dem först – handlar det om att du inte vill känna dig otillräckl­ig eller att du inte tycker om tanken på att se din sambo med någon annan? Båda sakerna är helt naturliga känslor. Den stora frågan ni måste prata igenom är vad det här skulle kunna göra för ert förhålland­e, vad det skulle kunna ge och tillföra? Om det inte blir ett självklart positivt svar på den frågan från er båda två är det nog bäst att låta bli.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden