Söndag (Aftonbladet)

Är det svårt att komma till himlen?

-

Hej! Min pappa gick bort lite hastigt i februari. Trots att han var gammal så blev det lite av en chock.

Jag skulle vilja veta hur han har det. Har han kommit till rätta där uppe och har han träffat sina bröder, föräldrar och andra bekanta? Hur fungerar övergången till himlen? Är det olika faser och är det en svår övergång? Var han på väg över när jag var hos honom sista gången och var han medveten om att jag var där? Dottern

Hej! Jag har en väldigt stark känsla av att din fars över- gång till andevärlde­n inte var så svår och komplicera­d som du tror. När själen lämnar kroppen och färdas genom en tunnel förs den till ljuset och av egen erfarenhet vet jag att själen sen möts av nära och kära på andra sidan.

När din far kom till andevärlde­n var han lite förvirrad, men när han fick träffa sina nära och kära blev han alldeles förundrad över att det fanns liv efter döden, i en annan dimension. Han skrattar och säger: ” Tänk att du får höra det här av mig!” Sen nämner han en ganska stor, svart hund, som han också har träffat. Hans trogne vän. Jag får en stark känsla av att han faktiskt gick bort omkring klockan 10. Han vill att du ska veta att han visste att du var där.

Enda gången övergången till andevärlde­n kan vara svår är om personen ifråga är fast i ett negativt tankesätt, då kan personen inte se ljuset. Det är precis som med oss människor i vardagsliv­et, när vi är fast i ett tänkesätt stänger vi av till människor omkring oss. Din far säger slutligen: ”Minns du dragspelsm­usiken?”

 ??  ?? Signaturen ”Dottern” undrar hur övergången till himlen fungerar.
Signaturen ”Dottern” undrar hur övergången till himlen fungerar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden