Söndag (Aftonbladet)

Har mina föräldrar glömt bort mig?

-

Hej Terry! Min mamma gick bort för 47 år sen, efter en tids sjukdom i cancer. Jag var 10 år gammal. Jag saknar henne oerhört mycket. Min far gick bort för snart två år sen. Vi stod varandra nära trots geografisk distans. Året innan han gick bort fattade han ett mycket konstigt och oväntat beslut bakom ryggen på mig och min bror, vilket gjorde att vi inte haft kontakt efter det. Varför gjorde han det? Ångrar han något? Har mina föräldrar glömt bort mig? Kan våra kära från andra sidan se oss, kan de skydda eller vägleda oss? Jag saknar dem så. Sanja

Hej Sanja! Nära och kära som har gått vidare besöker oss ibland och ger oss vägledning. Bara för att de finns i en annan dimension, som inte har en fysisk form, betyder det inte att kärleken upphör. De vakar över oss och finns nära oss när vi upplever svårighete­r.

När jag skriver kan jag höra skratt och dessa ord: ”Jag var inte en person som trodde på ett liv efter döden, därför vill jag nu säga till dig: Ja, det finns liv efter döden! Jag tycker att du ska sluta tänka att det du får från andevärlde­n bara är din fantasi, det är det inte.”

Din far tyckte om att lyssna på musik. Din mamma träder sen fram och berättar att hon hade anknytning till landet. Jag får färger, blommor och olika lukter med henne. Jag ser en väldigt glad och livlig person, men hon visade inte alltid den här sidan. Hon berättar om en natt när du väcktes. Klockan visade tiden 00:12. Det var bara din mamma som kom och tittade till dig. Hon ville inte väcka dig. Sen säger hon: ”Ja, det är dags för dig att gå till en optiker och undersöka din syn.” Pappa kommer in igen och säger så här angående hans beslut: ”Jag förstår nu att ni tyckte det var konstigt. Det var en missberäkn­ing från min sida, och jag hade fel. Tala om det för din bror, om du någonsin får chansen.”

 ??  ?? ANDRA SIDAN. Sanja undrar om våra nära och kära kan se oss från andra sidan.
ANDRA SIDAN. Sanja undrar om våra nära och kära kan se oss från andra sidan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden