Söndag (Aftonbladet)

”En socialt aktivt vecka” Tvillingar­na gillar …

Den här veckan är särskilt gynnsam för er födda i tvillingar­nas tecken!

- … fåglar, champagne, citron, lagsport, juice.

Ingen romantik att tala om men det är det enda denna höstvecka saknar. Den materiella sidan av ditt liv går mycket bra, hela veckan kantas av små och stora framsteg som rör dina pengar, ditt boende, dina ägodelar och din karriär. Om du har gått och väntat på att något ska gå i lås, då gör det sannolikt det någon gång under veckan.

Du får beröm för dina framsteg och det är oftast positiv feedback av en sort som du verkligen trivs med. Bra för både humör och självförtr­oende. Det här blir också en socialt aktiv vecka med många nöjen och roliga händelser. Att det finns så lite utrymme för romantik beror dels på att det händer så mycket annat, och dels på att du väldigt ofta utgör andras emotionell­a stöd. Du ägnar stora delar av din tid åt att lyssna, förklara och stödja. Det handlar också om praktisk omtanke, du hjälper andra med olika saker som är lätta för dig men svåra för dem.

Du gör en hel del som du kan vara stolt över efteråt. Lite extra tydligt märks detta om du är förälder. Veckan balanserar elegant mellan materiell framgång och stor personlig omtanke. Lärorikt och lönsamt.

 ?? Foto: TT ?? BERÖM. Den här veckan kan Tvillingen Robyn se fram mot en vecka av positiv feedback.
Foto: TT BERÖM. Den här veckan kan Tvillingen Robyn se fram mot en vecka av positiv feedback.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden