Söndag (Aftonbladet)

Ett ögonblick …

- Karin Herou

… Aurora Brännström, sexualuppl­ysare vid RFSU, och nu också en del av teamet bakom programmet Naked attraction. Nakendejti­ng – på tv. Hur går programmet till?

– Tittarna kommer att få se en ny huvudperso­n i varje avsnitt som får välja en person att dejta genom att se fem nakna kroppar. Det är ett slags experiment där vi ser om ”omvänd dejting” fungerar bra för att skapa en match. Allt är paketerat på ett snällt sätt som vi hoppas att tittarna ska gilla och bli glada av snarare än chockerade. Det är kul, spännande och väldigt avväpnande.

Vad är målet med programfor­matet? – Målet är att bidra till att avdramatis­era nakenhet. Vi vill också lyfta det lustfyllda kring kroppen, där attraktion­en börjar, och att dejting ska vara glädjefyll­t. Kan spänningen försvinna om man dejtar naken?

– Jag tänker att alla är olika och för vissa så kanske det kan bli så, men för andra tror jag att det snarare höjer spänningen. Kommer alla som medverkar ha modellkrop­par?

– Vi vill få in en mångfald av olika kroppar eftersom hela poängen är att skapa ett inkluderan­de program som lämnar tittaren glad och kanske boostad kring sin egen unika vackra kropp. Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu? – Fred på jorden och att Putin avslutar sitt hänsynslös­a krig mot Ukraina och därefter avsätts och fängslas.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden