Söndag (Aftonbladet)

Jag hittar ingen träning som är rolig!

-

?Hej Leila! Jag tycker inte träning är roligt överhuvudt­aget varken dans, promenader, löpning eller gymträning av olika sort tilltalar mig. Jag känner snarare ett stort motstånd mot allt. Jag förstår att jag borde röra på mig men hittar inget som är roligt. Har du några tips? Må så gott. Lilly

Leila: Hej Lilly! I den bästa av världar vore det såklart härligt att hitta något som är kul att göra när det gäller träning. För många är det den bittra sanningen att de inte hittar något som känns kul.

Vilket också är helt normalt, då gäller det att göra det ändå. Det är inte så många saker i vardagen som är roliga heller, städa toaletten, diska och betala räkningar men vi gör det för att vi måste och känner tillfredst­ällelse då det är gjort. Om du promenerar så ringer du en kompis, lyssnar på podd eller en härlig bok. Följ ett tio minuters pass på youtube, gå på ett pass med en härlig instruktör som ger dig energi och fira varje gång du gjort något. Omfamna känslan du känner efteråt för den är alltid rolig. Lycka till!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden