Söndag (Aftonbladet)

Hjälpen för tunga och trötta ben

Trötta, svullna ben som kändes som om de vägde ett ton, ömmande fötter och sprittande krypningar så fort hon satte sig ner. Det var verklighet­en för Inga-Britt Åström i Sundsvall under många år.

- Hjälpen hette Provena Plus.

Inga-Britt går och rör på sig mycket nu när hon har blivit pensionär men känner att hon får problem med sina ben fast hon inte jobbar på dagarna.

– Framåt kvällen kan mina ben kännas väldigt tunga. När jag sätter mig ner kommer nästa bekymmer, en orolig, krypande känsla som fick benen att spritta och gjorde det nästan omöjligt att koppla av. Skönt att det finns hjälp att få på ett lätt sätt.

– När jag upptäckte Provena Plus trodde jag inte det fanns något att göra, men som tur så rekommende­ras min dotter att prova. Jag använder den morgon och kväll. På morgonen stöttar den och på kvällen svalkar den skönt efter en hård dag. Benen känns inte alls så tunga och den sprittande känslan är nästan helt borta. Så skönt!

Fotterapeu­ten rekommende­rar

Birgitta Dehle, fotterapeu­t rekommende­rar gärna Provena Plus.

– Jag hittade cremen för femton år sedan när jag själv hade bekymmer och jag använder den fortfarand­e varje dag.

– Jag har många kunder som besväras av tunga, svullna och trötta eller sprittande ben, jag brukar säga till dem att köpa en tub Provena Plus. Alla är lika positiva! De säger ofta att benen känns starka och lätta och att fötterna slutat ömma.

Provena Plus – stöd från naturen

Provena Plus en välgörande creme som innehåller ett naturligt alunminera­lkomplex, extrakt av fläder och vindruva – en kombinatio­n som fungerar lätt sammandrag­ande och stärkande. Provena Plus känns som en osynlig stödstrump­a som stärker, svalkar och lugnar. Cremen understödj­er cirkulatio­nen för ben och fötter som går och står mycket. Använd morgon och kväll på ben och fötter för bästa resultat. Huden blir mjuk och len och den sköna känslan varar hela dagen.

 ?? ?? – Vilken härlig creme! Nu känns benen lätta och lugna hela dagen.
– Vilken härlig creme! Nu känns benen lätta och lugna hela dagen.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden