Söndag (Aftonbladet)

”Jag tror någon använder svart magi mot mig”

-

?Hej Terry, mitt namn är Dong. Mitt liv är väldigt sorgligt. Jag har anledning att tro att en dålig vän använder svart magi mot mig. Jag har inte jobbat på många år. Jag blir ofta sjuk och får huvudvärk. Jag ser ofta spöken när jag sover. Kan du hjälpa mig?

Kan du ta bort svart magi? Har du någon amulett som kan skydda mig? Tack för din hjälp! Jag är mycket tacksam.

Terry: Hej Dong. Jag har träffat andra människor som känner precis som du. Det du känner av behöver nödvändigt­vis inte handla om svart magi. Din vän sänder troligen bara ut negativa känslor till dig. Du är dessutom mycket känslig och öppen för andevärlde­n. Det kan vara anledninge­n till att du ser andar när du sover, men det är inte något som du bara kan ta bort. Det finns inte en enda person som kan stänga av det du upplever. Du måste lära dig att hantera dina upplevelse­r och hur du själv kan stänga ner till dem. Min önskan för dig är att du hittar någon som kan lära dig mer om dessa saker och som kan vägleda dig i hur du ska hantera dina känslor. Du behöver lära dig att hantera din känslighet, men var försiktigm­ed vem du vänder dig till. Du ska inte lita på vem som helst.

Terry: Enligt min mening hade det definitivt inte med stress att göra. Mannen försökte visa sig, men lyckades inte manifester­a sig. Du inbillade dig alltså inte. Den här mannen var en släkting till dig. Han var mycket sjuk innan han gick bort. Jag får känslan av att det handlade om cancer, men han fick inte möjlighet att ta farväl så som han hade önskat. Min känsla är att han bara ville få kontakt med någon för att förmedla det här. Jag får namnet Margareta kopplat till honom.

 ?? ?? Brevskriva­ren Dong tror att en vän har vänt sig emot honom. Mår du dåligt och behöver prata? Självmords­linjen: 90 101 Jourhavand­e medmännisk­a: 08-702 16 80
Brevskriva­ren Dong tror att en vän har vänt sig emot honom. Mår du dåligt och behöver prata? Självmords­linjen: 90 101 Jourhavand­e medmännisk­a: 08-702 16 80

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden